Nils, een student bedrijfskunde vanaf september beschikbaar een meewerkstage

Nils

Dit is Nils

Graag stel ik je voor aan Nils.

Nils is een ambitieuze derdejaars student bedrijfskunde die op zoek is naar een meewerkstage van 20 weken, vanaf september. Hij wil graag praktijkervaring opdoen in zijn vakgebied en zichzelf verder ontwikkelen. Tijdens de stage zal hij drie dagen per week meewerken in het bedrijf en één dag per week besteden aan een innovatie-opdracht voor zijn school.

Nils heeft bewust gekozen voor bedrijfskunde vanwege de brede insteek van de studie. Hij is geïnteresseerd in verschillende vakgebieden binnen het bedrijfsleven, zoals Finance, HR en commerciële vakken. Hij ziet zichzelf in de toekomst werken als consultant of manager, waar hij zijn opgedane kennis kan toepassen in de praktijk en anderen kan adviseren.

Naast zijn studie werkt Nils als barmedewerker bij Bison Bowling in Utrecht. Hier staat hij achter de bar en helpt hij klanten bij aanvang. Hij geniet van het contact met de klanten en vindt het belangrijk om hen een goede service te bieden. In het verleden heeft hij stage gelopen op een marketingafdeling, maar deze stage was niet afwisselend genoeg voor hem. Daarom zoekt hij nu een stage waar hij zich meer betrokken voelt bij het dagelijkse werk en meer contact heeft met klanten.

5 woorden die Nils omschrijven zijn:
- Oplossingsgericht
- Initiatief nemend
- Doorzetter
- Perfectionistisch
- Communicatief sterk.

Een ontwikkelpunt voor Nils is dat hij soms eerder om hulp kan vragen. Hij is geneigd om alles zelf op te lossen en kan het lastig vinden om om hulp te vragen als hij ergens niet uitkomt. Hij realiseert zich echter dat dit belangrijk is om verder te kunnen groeien en is dan ook bereid om hieraan te werken.

Na zijn meewerkstage kan Nils eventueel ook nog voor 20 weken aanblijven in de vorm van een afstudeerstage!

Dit kan Nils voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens Nils zijn studie Bedrijfskunde heeft hij meerdere projecten moeten doen. Onder andere marktverkenning, finance, financieel management en proces management. Uit deze projecten heeft Nils veel geleerd over hoe je in een team werkt. Hij weet nu waaruit een efficiënt team bestaat en dat zou hij ook graag willen uitproberen in mijn stage. Dan leer ik ook hoe het in de praktijk gaat.

Nils heeft onder andere in zijn derde jaar een rapport geschreven over de mens en organisatie van een bedrijf (Planet Happy). Hier heeft hij uitgebreid onderzoek gedaan mede door verschillende interviews te houden over hoe het individueel, team en op organisatie niveau te werk gaat binnen Planet Happy. Uiteindelijk is er een conclusie gemaakt over de veranderkracht van de organisatie en heeft Nils een 8,9 voor zijn rapport gekregen.

Nils heeft in zijn tweede studiejaar voor 5 maanden stage gelopen bij Mainplus Schadeherstel. Hier werkte hij dagelijkse aan marketing/HRM activiteiten en heeft hij onderzoek gedaan naar proces verbetering binnen het bedrijf. Hierbij moest Nils een portfolio maken en een advies schijven over de proces verbetering van Mainplus Schadeherstel. Hiervoor heeft hij voor beide rapporten een 8 gekregen.

Nils bevindt zich momenteel in zijn tweede stage voor zijn opleiding bedrijfskunde, waar hij werkzaam is bij Fros International. Zijn taak is gericht op het verbeteren van de functionaliteiten van de sales-app. Tijdens dit proces moet hij verschillende stakeholders betrekken om een gewenst prototype te ontwikkelen. Dit prototype zal dienen als advies voor de optimalisatie van de sales-app.