Gedreven Finance & Control student op zoek naar een stage per januari 2024!

Youri

Dit is Youri

Mag ik je even voorstellen aan Youri? Youri is een ambitieuze student Finance and Control, met een passie voor de administratie. Hij is momenteel op zoek naar een meewerkstage met een administratieve functie. Binnen deze functie kan Youri goed de opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk toepassen en haal je hier een gedreven kracht mee in huis!

Qua persoonlijkheid valt Youri op vanwege zijn positieve eigenschappen. Hij wordt gekenmerkt door zijn vriendelijke en behulpzame aard, en zijn energieke persoonlijkheid brengt een lichte en enthousiaste sfeer met zich mee. Hij staat graag voor anderen klaar en wordt gewaardeerd om zijn vriendelijke karakter. Naast het volgen van een intensieve studie, werkt Youri in de horeca.

Tijdens zijn MBO-vooropleiding verwierf Youri waardevolle praktijkervaring, die hij nu tijdens zijn HBO-meewerkstage opnieuw wil benutten en uitbouwen. Zijn speciale interesse in financiële aspecten, zoals inkomsten- en uitgavenbeheer en belastingzaken, maakt hem een geschikte kandidaat om deze vaardigheden in de praktijk toe te passen en te verfijnen.

Youri is niet alleen sportief, maar ook bijzonder behulpzaam van aard. Hij staat erom bekend een positieve bijdrage te leveren aan een organisatie en heeft de drive om zijn best te doen. Als je denkt dat Youri binnen jullie bedrijf past, is het zeker de moeite waard om de samenwerking aan te gaan, want zijn enthousiasme en gedrevenheid kunnen een waardevolle aanvulling zijn voor jullie team.

Dit kan Youri voor je doen

✔️ Financiële administratie
✔️ Boekhouding
✔️ Financiële Planning en Analyse
✔️ Belastingzaken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Voor het HBO heeft Youri op het MBO gezeten, waar hij de opleiding Bedrijfsadministratie volgde. Tijdens zijn MBO-opleiding heeft Youri twee stages afgerond. De eerste stage vond plaats bij Groenendijk Onderwijs Administratie. Gedurende deze stage was zijn voornaamste taak het inboeken van inkoopfacturen. Na verloop van tijd werd hij ook betrokken bij het voorbereiden van betalingen. Als onderdeel van deze stageopdracht moest Youri een stageverslag schrijven. Deze stage bij Groenendijk Onderwijs Administratie besloeg een volledig schooljaar, waarbij Youri twee dagen per week op school aanwezig was en 2,5 dagen per week stage liep.

Tijdens zijn tweede stage op het MBO had Youri de kans om bij Krohne stage te lopen, een productiebedrijf. Hier hield hij zich bezig met het boeken van zowel inkoopfacturen als verkoopfacturen. Ook voor deze stage was hij verplicht om een stageverslag te schrijven. Deze stage bij Krohne vond plaats in de tweede helft van het schooljaar. Beide stagebedrijven waren zeer tevreden over de werkzaamheden van Youri, en hij heeft tijdens deze periode aanzienlijk veel geleerd.