Enthousiaste Bedrijfseconomie student op zoek naar stage!

David

David kan aan de slag met financiële werkzaamheden binnen uw organisatie.

Dit is David

David is een optimistische student Bedrijfseconomie met een passie voor finance. Hier wilt hij dan ook graag mee aan de slag tijdens zijn meewerk- en afstudeerstage. David is op zoek naar een stage waar hij zijn kennis en vaardigheden kan inzetten en verder ontwikkelen.

David heeft eerder de opleiding economische administratie gevolgd, en is daaruit doorgestroomd in de opleiding bedrijfseconomie. David vindt alles wat met finance te maken heeft leuk. Denk hierbij aan financiële wiskunde, financiële administratie en het ontwikkelen van financiële dashboards. Dit heeft hij tijdens eerdere opdrachten en projecten al mogen doen, en hij zou hier graag verder in willen groeien, om later een professionele, financieel administratief medewerker te worden.

David is op zoek naar een organisatie waar hij zijn meewerkstage kan vervullen, en vervolgens kan aanblijven om zijn afstudeerstage te volgen. Voor zijn meewerkstage zal hij financiële werkzaamheden oppakken, 4 dagen per week. Tijdens zijn afstudeerstage zal David 40 uur per week meewerken en zijn onderzoek verrichten, waarna hij een relevant beroepsproduct zal ontwikkelen. De organisatie die hij voor ogen heeft, heeft minimaal 5 FTE.

Een aantal woorden die David omschrijven zijn zelfstandig, professioneel, optimistisch, doorzettingsvermogen en een oog voor detail.

Dit kan David voor je doen

✔️ Crediteur- en debiteurbeheer
✔️ Assistent accountant
✔️ Dashboards ontwikkelen met PowerBi
✔️ Facturen beheren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

In 2016 heeft David als financieel administratief medewerker stage gelopen bij SKS BV. Zijn werkzaamheden waren: coderen, sorteren, facturen inboeken en controleren.

In 2017 heeft David als financieel medewerker stage gelopen bij VVE-beheer. Zijn werkzaamheden hierbij waren: facturen opzoeken, inboeken en controleren.

Eind 2017 heeft David als bedrijfsadministrateur stage gelopen bij SKS BV. Hierin hield hij zich onder andere bezig met coderen, sorteren, inboeken, controleren, invullen belastingaangifte, crediteurenbeheer en debiteurenbeheer.

In 2022 heeft David als finance stagiair stage gelopen bij FranchiseFactory BV. Zijn werkzaamheden waren hierbij de administratie bijhouden, facturen opstellen en urenregistratie.