Ella studente Communicatiewetenschappen op zoek naar een marketing meewerkstage

Ella

Ondersteuning bieden op marketing en communicatie gebied

Dit is Ella

Mag ik je voorstellen aan Ella (24)? Een studente Communicatiewetenschappen die per september op zoek is naar een meewerkstage van 10 tot 20 weken. Tijdens haar stage gaat Ella 4 dagen per week meewerken, waarin zij haar opgedane kennis vanuit haar opleiding in de praktijk wil gaan toepassen. Hierbij wil zij vooral de focus leggen op de verschillende marketing en communicatiestrategieën en hoe die binnen het werkveld wordt toegepast.

Nadat Ella haar vwo heeft afgerond wist zij nog niet zo goed welke richting zij op wilde gaan. Tijdens haar studiekeuzecheck is Ella vervolgens uitgekomen bij Bedrijf en consumentenwetenschap. Zij kwam er vervolgens snel achter dat deze opleiding niet bij haar interesses aansloot, vooral omdat de opleiding erg gericht is op voeding. Ella haar interesses gaan vooral uit naar het media en consumentengericht denken. Zelf vond Ella het altijd al interessant hoe de media en marketing, consumenten beïnvloeden door middel van reclame en op het internet. Hierdoor is zij uitgekomen bij Communicatiewetenschap, waar zij nog steeds blij mee is.

Binnen haar opleiding vindt Ella de brede vakken als media en beïnvloeding erg interessant. Binnen dit vak gaan zij dieper in op de verschillende marketing en communicatiestrategieën die bedrijven kunnen implementeren, om vervolgens invloed uit te oefenen op bepaalde consumenten. Daarnaast heeft Ella aardig wat ervaring opgedaan met het onderzoeken van bepaalde strategieën en uitwerken daarvan. Hierover is onderaan de pagina meer te lezen.

Voor haar minor heeft Ella een half jaar in het buitenland gestudeerd. Hier heeft ze een analyse geschreven over het Nederlandse televisie kanaal NPO3. In deze analyse zijn verschillende zaken beschreven zoals de geschiedenis van het kanaal, het tijdschema en het financieel model. Tijdens dit project heeft ze moeten samenwerken met een andere student en zijn ze samen tot een mooi resultaat gekomen.

Ella staat bij haar vrienden en familie bekend als iemand die altijd voor een ander klaarstaat en die daarnaast veel gezelligheid met zich meebrengt. Tijdens haar stage wil Ella er vooral achter komen, waar haar interesses liggen op het gebied van marketing en communicatie. Woorden die Ella omschrijven:

- Enthousiast
- Sociaal
- Gemotiveerd
- Leergierig
- Nauwkeurig

Dit kan Ella voor je doen

✔ 4 dagen in de week meewerken
✔ Communicatieve werkzaamheden uitvoeren
✔ Marketingteam ondersteunen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Ella heeft in haar 3e jaars bachelor haar scriptie geschreven over de invloed van 'multiple product endorsers' in reclames op de consument. Dit is onderzocht aan de hand van een experiment. Hierbij heeft ze een theoretisch kader geschreven over de attitude en aankoopintentie van consumenten ten opzichte van bepaalde merken. Aan de hand van het theoretische kader heeft ze een onderzoeksopzet opgesteld en stimulus materiaal gemaakt en uiteindelijk het experiment uitgevoerd. Ella heeft dit project met een positief resultaat afgerond.