Djanira student Communicatie Wetenschappen op zoek naar een bijbaan!

Djanira

Djanira kan 16 uur per week ondersteuning bieden op front office of marketing en communicatie gebied

Dit is Djanira

Mag ik je voorstellen aan Djanira (20)? Djanira is een gedreven studente met een solide academische achtergrond en praktische ervaring op het gebied van communicatie, marketing en public relations. Met een afgeronde bacheloropleiding in Communicatiewetenschappen en een aanstaande start in een masteropleiding in hetzelfde vakgebied, toont Djanira's toewijding aan het versterken van haar kennis en expertise om zich beter te kunnen specialiseren in haar interessegebied.

Djanira heeft haar bacheloropleiding in Communicatiewetenschappen succesvol afgerond, wat haar een stevige basis heeft gegeven in de principes van communicatie, media en cultuur. Haar vastberadenheid om zich verder te ontwikkelen heeft haar ertoe aangezet om door te gaan met een masteropleiding in Communicatiewetenschappen. Ze gelooft dat dit haar de kans zal bieden om dieper in te gaan op specifieke aspecten van communicatie en zich te concentreren op gebieden zoals marketing en public relations.

Tijdens haar stage bij een consultancybedrijf binnen de financiële dienstverlening heeft Djanira waardevolle ervaring opgedaan in marketing en communicatie. Haar taken omvatten het beheer van sociale media, het verzamelen van content en het samenstellen van nieuwsbrieven. Ze was ook betrokken bij leveranciersrelaties en relatiegeschenken, evenals bij wervingsactiviteiten. Het begrijpen van de doelgroep en effectieve communicatiestrategieën waren essentieel in haar rol. Deze stage bood haar een diepgaand inzicht in hoe communicatie kan worden ingezet om de betrokkenheid van klanten en belanghebbenden te vergroten.

Parallel aan haar studie en stage heeft Djanira ook gewerkt in de horeca en de detailhandel. Deze bijbaan heeft haar niet alleen geholpen bij het verfijnen van haar klantcontactvaardigheden, maar ook bij het beheren van haar tijd en agenda. Haar vermogen om haar werk en studie naadloos te combineren getuigt van haar organisatorische vaardigheden en veelzijdigheid.

Nu is Djanira op zoek naar een nieuwe bijbaan, waar zij als front office, of marketing en communicatie medewerker aan de slag kan gaan. Gecombineerd met haar studie heeft Djanira ongeveer 16 uur per week de tijd en is het ook mogelijk dat zij in het weekend aan de slag gaat.

Woorden die Djanira omschrijven:
- Leergierig
- Ambitieus
- Sportief
- Vriendelijk

Dit kan Djanira voor je doen

✔ 16 uur per week beschikbaar (ook weekend)
✔ Front office
✔ Marketing en Communicatie