Afgestudeerde student Internationale Communicatie en Media aan de Erasmus Universiteit wilt werkervaring opdoen!

Floor

Floor wilt werkervaring op doen binnen de communicatie doormiddel van een fulltime/parttime baan!

Dit is Floor

Graag stel ik je voor aan Floor. Floor is 21 jaar oud en heeft haar studie International Communication and Media afgerond aan de Erasmus Universiteit. Zoals de naam al doet vermoeden, was deze studie Engelstalig, waardoor ze zeer bedreven is in het Engels. Nu ze is afgestudeerd, is ze op zoek naar een interessante werkplek waar ze ervaring kan opdoen. Ze is hierin per direct beschikbaar. Ze staat open voor een fulltime functie, maar mocht dit niet mogelijk zijn, is ze ook bereid om parttime, 24 uur per week, te werken. Haar interessegebied ligt voornamelijk op het gebied van communicatie en marketing.

Tijdens haar studie heeft Floor veel geleerd op het gebied van communicatie. Ze heeft bijvoorbeeld een minor in het buitenland gevolgd aan de Florida State University, genaamd "Advertising and Public Relations". Bovendien heeft ze stage gelopen bij Warner Bros, waar ze ervaring heeft opgedaan in communicatie en public relations. Haar taken omvatten onder andere het schrijven van persberichten, bijhouden van mediaclippings, opstellen van PR-planning, assisteren bij evenementen en meer. Deze ervaring heeft haar veel geleerd en ze vond het erg plezierig om te doen.

Floor is nu op zoek naar een uitdagende werkplek waar ze haar vaardigheden verder kan ontwikkelen. Ze is bereid om voltijds of deeltijds in een organisatie te werken en is geïnteresseerd in een functie waarbij ze verschillende taken op het gebied van communicatie kan uitvoeren. Ze is zeer flexibel en staat open voor verschillende mogelijkheden. Floor is een optimistisch en gemotiveerd persoon die graag haar horizon verbreedt en haar doelen bereikt. Bovendien werkt ze graag in teamverband vanwege haar sociale achtergrond. Ze kijkt ernaar uit om kennis te maken met uw organisatie.

Dit kan Floor voor je doen

✔️ Opzetten en beheren van (internationale) campagnes
✔️ Persberichten schrijven
✔️ Werken aan en om de website
✔️ Communicatie-/media-adviseur
✔️ SEO/SEA, Google Analtytics

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Floor heeft vorig jaar vier maanden stage gelopen bij Warner Bros. Discovery. Hier heeft zij deel uit gemaakt van het communicatie en public relations team. Floor heeft hier ervaring opgedaan met teksten/ persberichten schrijven, clippings bijhouden, de website up-to-date houden, PR-planningen maken en assisteren bij persdagen.

Floor heeft in haar scriptie onderzoek gedaan naar de rol van sociale media (Instagram) in het vormen van FoMO (fear of missing out). Hierbij heeft zij eerst een survey ontwikkeld en de resultaten hiervan zijn daarna onderzocht door middel van het SPSS programma (statistical package for the social sciences). Floor heeft hiermee een 8.0 gehaald.