Sociale en creatieve Crossmediale Communicatie studente op zoek naar leerzame afstudeerstage!

Nina

Nina kan aan de slag met verbeteren en implementeren van de marketing voor uw organisatie!

Dit is Nina

Ik stel je graag voor aan Nina. Nina zit in haar laatste jaar van de associate degree Crossmediale Communicatie. Om deze studie succesvol af te ronden, is ze op zoek naar een plek waar ze haar afstudeerstage kan vervullen. Nina is een erg gedreven student, en dat is dan ook te zien aan het pad dat zij heeft gevolgd. Zij heeft eerst haar MBO diploma behaald, voordat zij verder ging met haar AD. Nina heeft nu echt het gevoel dat ze op de juiste plek zit, en wilt dan ook graag verder ontwikkelen in dit vak.

Als Nina niet op school zit, is zij eigenlijk bijna altijd te vinden op de werkvloer. Zo heeft zij momenteel meerdere baantjes. Zo werkt ze als online content manager, in een koffiezaak en ook in de thuiszorg. Vooral in haar baan als online content manager leert ze veel en heeft ze plezier. Zo heeft ze al veel ervaring met het regelen en houden van shoots, maar ook teksten schrijven en content ontwerpen.

Nina is nu op zoek naar een afstudeerstage waarin zij een onderzoek kan verrichten richting de marketing of communicatie. Vanaf februari is zij beschikbaar voor een periode van 20 weken, 4 dagen per week, waarin ze ook open staat om mee te werken binnen het bedrijf.

Een aantal woorden die Nina omschrijven zijn positief, leergierig, creatief en ambitieus.

Dit kan Nina voor je doen

✔️Online bereik vergroten
✔️Ontwerpen van online posts en schrijven
✔️Beeldmateriaal maken
✔️Marketing vraagstukken
✔️Onderzoek richting de communicatie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens Nina’s stageperiode bij Mooii By Angelique heeft ze veel geleerd over verschillende behandelingen. Naast het op doen van ervaring in de praktijk over behandelingen en producten, heeft Nina ook meteen een start gemaakt in de wereld van marketing. Zo was zij verantwoordelijk voor het maken van verschillende actie folders en posters en het opstellen van behandelplannen. Hier was het bedrijf erg tevreden over, waardoor Nina een positieve toevoeging was voor Mooii By Angelique.

Tijdens de stage bij Vitae Wellness Goes heeft Nina veel geleerd over klantencontact, gastvrijheid en verschillende massagetechnieken. Zo heeft Nina over een periode van een aantal maanden verschillende klanten geholpen met acne problemen, maar ook verschillende massage kuren. Zo heeft zij er bijvoorbeeld voor gezorgd dat een klant volledig is verholpen van spierklachten tijdens het sporten en is Nina positief gegroeid in zelfverzekerdheid tijdens het helpen van klanten.