Sabrina studente Creative Business op zoek naar een creatieve marketing afstudeerstage

Sabrina

Sabrina kan het vijf dagen per week het marketing team ondersteunen met haar ervaring en eigen inbreng

Dit is Sabrina

Mag ik je voorstellen aan Sabrina (24)? Een studente Creative Business, die voor haar opleiding op zoek is naar een marketing gerelateerde stage. Voor haar opleiding gaat Sabrina 20 weken lang 5 dagen in de week meewerken. Tijdens haar stage wil Sabrina zichzelf graag bezig houden met alle facetten van marketing, om zichzelf marketing breed te kunnen ontwikkelen.

Na het afronden van haar havo heeft Sabrina de keuze gemaakt om Commerciële Economie te gaan studeren. Deze opleiding was voor haar te sales gericht, waardoor zij de keuze heeft gemaakt om Creative Business te gaan studeren. Deze opleiding past beter bij haar, aangezien zij marketinggericht bezig is en daarnaast haar creativiteit kwijt kan. Tijdens haar opleiding houdt Sabrina zichzelf vooral bezig met het bedenken van marketingconcepten voor bedrijven, waarbij zij de concepten van begin tot eind moet uitwerken. Onderdelen daarvan zijn het creëren van content, social media marketing en de analytische kant van marketing.

Tijdens haar opleiding heeft Sabrina al een eerdere stage gelopen bij een groot kledingmerk, waar zij zich een half jaar lang bezig heeft gehouden met social media marketing. Zij heeft voor het bedrijf alle internationale en nationale social media posts verzorgd en daarnaast een planning gemaakt voor welke uitingen wanneer gepost moesten worden. Daarnaast was zij de community manager, door op alles social media accounts het contact persoon te zijn. Hierna heeft Sabrina de minor Global Branding & Cambridge English gevolgd, wat een onderdeel is van marketing en communicatie. Tijdens deze minor is zij dieper ingegaan op de verschillende onderdelen van marketing en communicatie en daarnaast ook de beweegredenen daarachter.

Sabrina staat bekend als iemand die goed tegen stress kan en wanneer zij stress heeft dat niet laat blijken. Hierdoor kan zij goed onder druk presteren en vindt zij het niet erg om met deadlines te werken. Wel merkt zij dat zij soms lang in bepaalde werkzaamheden blijft hangen omdat zij erg perfectionistisch is. Hier werkt zij aan door meer feedback te vragen. Woorden die Sabrina omschrijven:

- Leergierig
- Flexibel
- Aanpassingsvermogen
- Doorzettingsvermogen
- Perfectionistisch

Dit kan Sabrina voor je doen

✔ 5 dagen per week meewerken
✔ Social mediamarketing
✔ Analytische kant van marketing
✔ Designen
✔ Campagnes bedenken