Ondernemende Creative Business studente op zoek naar afstudeerstage!

Cato

Cato kan aan de slag met het maken van digitale content en het neerzetten van een project binnen digitale media.

Dit is Cato

Ik stel je graag voor aan Cato. Cato is een super gezellige studente Creative Business. Momenteel zit ze in haar laatste studiejaar, en is ze op zoek naar een afstudeerstage. Cato wist eerst niet goed welke studie bij haar paste, maar door de jaren heen is ze erachter gekomen dat ze op de juiste plek zit! Ze haalt veel energie en plezier uit vakken zoals productie en management, en hier wil zij zich dan ook graag verder in ontwikkelen tijdens haar afstudeerstage. Daarnaast is er vanuit Cato de mogelijkheid om aan te blijven na de stage.

Naast haar studie heeft ze al veel ervaring in deze branche. Cato heeft namelijk een aantal jaar terug een eigen onderneming opgestart, waarin zij zich focust op produceren en organiseren. Dit houdt in dat ze social media video's produceert en teams samen stelt en managed. 1 van haar grootste samenwerkingen is met niemand minder dan Adidas geweest! Dit getuigd van een hoog level professionaliteit en kwaliteit.

Tijdens deze projecten werkt Cato met de programma's uit de Adobe Creative Cloud zoals Photoshop en Illustrator.

Cato is op zoek naar een afstudeerstage waarin zij aan de slag kan met de digitale media. Dit kan zijn in de vorm van online content maken, of het uitwerken van een project in deze richting. Hier zal zij 17 weken mee aan de slag gaan, waarin zij dus deels haar projecten zal uitvoeren, maar ook beschikbaar is om mee te werken. Per week is zij 40 uur beschikbaar.

Een aantal woorden die Cato omschrijven zijn creatief, sociaal, geordend, planvaardig, vrolijk en kritisch.

Dit kan Cato voor je doen

✔️ Graphic designen a.d.h.v. Adobe Creative Cloud
✔️ Social media content maken
✔️ Opnemen van professionele content
✔️ Produce assistent rol
✔️ Project in de digitale media uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Na haar stage bij Flirt Creativity in Amersfoort werd Cato gevraagd door een producer uit Amsterdam om te helpen met het produceren van een Adidas social shoot. Ze trof de nodige voorbereidingen zoals het zoeken naar een geschikte locatie, het uitvoeren van een locatieverkenning (recce), het opstellen van callsheets, het regelen van persinformatie, en het organiseren van de eerste assistent cameraman (1st AC). Daarna volgden twee intense dagen! Cato zorgde ervoor dat iedereen op de locatie werd opgevangen, noteerde de lunchvoorkeuren, zorgde dat het talent klaar was voor styling en make-up, zorgde dat iedereen op de set was wanneer dat nodig was, loste problemen direct op, fungeerde als aanspreekpunt voor de klant, beheerde de tijd en nam nog veel meer taken op zich. Ze leerde enorm veel tijdens deze twee dagen. Het eindresultaat is nog niet online beschikbaar.

Productie Mizuno:
Via een bekende werd Cato aanbevolen bij een regisseur voor het merk Mizuno. De atleten van Mizuno doen mee aan de Amsterdamse marathon, en ze willen content creëren voor hun campagne tijdens de trainingen voorafgaand aan de marathon en tijdens de marathon zelf. Op dit moment is Cato nog in de pre-productiefase, waarin ze vergunningen regelt, e-simkaarten, treinkaarten, callsheets en quitclaims voorbereidt, en ervoor zorgt dat haar klant gerustgesteld is. Tijdens de productiedagen zal ze ervoor zorgen dat alles soepel verloopt, dat de gehele crew ontspannen op de set staat, dat alle beelden worden geschoten en dat niemand tot last is.