Manal is een derdejaars hbo communicatie studente die per februari een stage zoekt voor 20 weken, vier dagen per week!

Manal

Manal kan diverse werkzaamheden uitvoeren op communicatie gebied.

Dit is Manal

Graag stel ik je voor aan Manal!

Op de middelbare school begon zij op de havo. Helaas was haar wiskunde wat minder en ging ze daarna naar het vmbo en vervolgens het mbo. Op het mbo koos zij voor de studie marketing en communicatie. Manal merkte tijdens deze studie wel dat dit echter onder haar niveau was. Ze wist tijdens die studie ook dat ze graag daarna verder wilde naar het hbo.

Tijdens haar laatste stage op het mbo kreeg ze veel diverse taken richting marketing en communicatie. Denk aan; content creatie, nieuwsbrieven schrijven, social media. Op basis van die stage koos ze ook haar vervolgopleiding, namelijk de hbo studie communicatie.

Op dit moment zit zij nog zeer goed op haar plek. Manal vindt het erg leuk om creatief bezig te zijn en out of the box te denken.

Als zij samenwerkt met medestudenten, neemt ze die vaak wel op sleeptouw en zorgt ze ervoor dat de deadlines behaald worden.

Per februari 2022 zoekt zij een diverse stage richting communicatie. Manal vindt het belangrijk om zelf ook met ideeën te komen en wilt graag samenwerken met collega's,

Dit kan Manal voor je doen

;