Leergierige Creative Business student op zoek naar een marketingstage binnen de videoproductie

Teun

Deze Creative Business student kan aan de slag met videoproductie, verschillende adobe programma's en marketingcommunicatie.

Dit is Teun

Maak kennis met de veelzijdige Teun! Teun is per februari op zoek naar een bedrijf binnen de videoproductie. Bij dit bedrijf kan hij gedurende een periode van 20 weken meewerken op het gebied van videoproductie, concept ontwikkeling en marketingcommunicatie. Tijdens deze periode zal Teun 4 dagen meewerken binnen het bedrijf en daarnaast werken aan zijn leerdoelen vanuit de opleiding.

Voordat Teun begon met zijn opleiding Creative Business heeft hij de opleiding Audiovisueel Specialist succesvol afgerond. Na deze opleiding was hij vastberaden om door te studeren en heeft dus gekozen voor de studie Creative Business. Teun omschrijf zichzelf als een creatieve, technische student. Teun kan goed overweg met verschillende Adobe programma's.

Binnen de opleiding vindt Teun marketingcommunicatie het meest interessant en wil hij hier tijdens zijn stage ook meer kennis over opdoen.

Woorden die Teun als persoon omschrijven zijn:
- Behulpzaam
- Creatief
- Sociaal
- Betrouwbaar
- Passievol

Dit kan Teun voor je doen

- Werkzaamheden omtrent marketing & communicatie
- Videoproductie
- Contentcreatie
- Acquisitie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Teun studeert Creative Business (HBO) op Hogeschool Inholland in Haarlem. In 2019 heeft hij zijn diploma behaald voor de studie Audiovisueel Specialist op het Mediacollege in Amsterdam. Hij is geïnteresseerd in alles in en rondom de creatieve industrie en zijn grootste hobby is audiovisuele productie. Samen met een oud-medestudent heeft hij af en toe freelance projecten waar hij video's produceert voor opdrachtgevers. Daarnaast is Teun werkzaam bij Coolblue als fietsbezorger, waar hij elektronica op een elektrische fiets langsbrengt in en rondom Haarlem.

Tijdens zijn studie Audiovisueel Specialist heeft hij in 2019 stage gelopen bij Fox Networks Groep (nu The Walt Disney Company Benelux). Tijdens deze stage was hij voornamelijk bezig met video editing, animeren en motion graphic design voor televisiezenders als Fox, Fox Sports, National Geographic en 24 Kitchen.

Op zijn huidige studie Creative Business heeft hij veel projecten waar hij een managementfunctie moet vervullen bij een project in de creatieve industrie. Zo is hij creatief manager geweest bij een project waar hij een fictief creative agency moest starten. Bij dit project hielp hij samen met een team de klant TommyTomato om een manier te vinden om kinderen meer te informeren over de belangen van het eten van groenten. Hiervoor verzon Teun als creatief manager meerdere concepten zoals een videoserie produceren of een gymles opzetten en heeft uiteindelijk de videoserie uitgewerkt.