HBO Creative business student opzoek naar een meewerkstage vanaf november

David

David kan het stagebedrijf ondersteunen met verschillende werkzaamheden

Dit is David

Dit is het profiel van David (24 jaar) uit Amsterdam. David studeert HBO creative business en is opzoek naar een meewerkstage startend in november voor een periode van 10 weken. Gezien de richting die David in zijn tweede studiejaar gekozen heeft, namelijk journalistiek en tekstschrijven zou hij het erg interessant vinden om daar ook tijdens zijn meewerkstage mee bezig te zijn. Andere onderwerpen die David ook erg aanspreken zijn: productie & project management, ondernemerschap, evenementen en horeca.

David is na het afronden van de HAVO gestart met zijn huidige HBO opleiding en de keuze die hij destijds heeft gemaakt voelde meteen goed. Hetgeen wat hem erg aanspreekt is de diversiteit en breedte van de opleiding, maar ook de aspecten van creativiteit en ondernemerschap die aanbod komen. Na het behalen van het eerste jaar besloot David de richting van journalistiek en schrijven op te gaan, omdat hij bij verschillende colleges merkte dat dat hem erg interesseerde. Voor het derde jaar gaat David in de richting van ondernemerschap doorsturen, om te kijken of hij beide interesse uiteindelijk zou kunnen combineren.

Ondernemen zit ook zeker wel in David. Hij heeft namelijk al twee keer een eigen onderneming gehad. In 2018 is David gestart met een bedrijf in de evenementenbranche. Hij organiseerde feesten en evenementen in diverse kroegen en clubs, altijd onder een leuk en aantrekkelijk thema zodat de een drukke avond zou worden. Hier haalde hij erg veel energie en voldoening uit, maar ook heeft het hem geleerd om zelfstandig te werken. De tweede onderneming was iets kleiner en ontstaan tijdens corona. David bezorgde destijds oesters en dranken aan huis, altijd in samenwerking met bedrijven en evenementen. Wederom een erg leerzame ervaring voor hem als student.

Bij bovenstaande ondernemingen zie je meteen zijn interesse in horeca terugkomen. Zo heeft David ook nog een schoolproject uitgevoerd die zich richtte op het maken van promotievideo's voor de horeca in Amsterdam. Meer over deze en een andere ervaring vind je onderaan het profiel.

Woorden die David omschrijven:
- Energiek
- Sociaal
- Ondernemend
- Leergierig
- Hardwerkend

Ben jij opzoek naar een stagiaire zoals David?

Dit kan David voor je doen

✔ Ondersteuning bieden op diverse afdelingen
✔ Teksten schrijven
✔ Productie of project management
✔ Evenementen organiseren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

David heeft voor de gekozen richting 'ondernemerschap' meegewerkt aan een schoolproject. Voor dit project heeft hij een bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf richtte zich op het schieten van promotievideo's voor de horeca in Amsterdam. De video's werden op een vergelijkingssite geplaatst waardoor de horecaonderneming makkelijker vindbaar was voor hun doelgroep. David heeft zich voornamelijk bezig gehouden met het benaderen van potentiële afnemers van de dienst. Door zijn kennis van en ervaring in de horeca heeft hij een groot netwerk opgebouwd, waardoor deze rol voor hem was weggelegd.

David heeft ook meegewerkt aan een project voor het wereld natuurfonds. Voor dit project heeft hij een zo origineel mogelijke video moeten produceren. David heeft zich voornamelijk bezighouden met de productie, bijvoorbeeld: Het regelen van een goede filmlocatie, het regelen van vervoer, het aanleveren van materialen en het regelen van eten en drinken voor op locatie. Er is in teamverband nagedacht over de creatieve invulling van de video. David heeft hier een leidende rol ingenomen.