HBO communicatie student per direct opzoek naar een afstudeerstage

Dewi

Dewi kan tijdens haar stage een communicatie gerelateerd onderzoek uitvoeren of oplossing bedenken

Dit is Dewi

Dit is het profiel van Dewi uit Nibbixwoud. Dewi is voor haar HBO communicatie per direct opzoek naar een afstudeerstage. Deze afstudeerstage zal tot ongeveer mei duren, ongeveer 9 maanden dus. In die 9 maanden moet Dewi 2 dagen per week colleges volgen en projecten afronden, de overige 3 dagen zal ze bezig zijn met een onderzoek voor jullie marketing/ communicatie afdeling en wanneer gewenst zou ze werkzaamheden kunnen uitvoeren die daaraan gerelateerd zijn. Om de kwaliteit van het onderzoek te waarborgen is het wel belangrijk dat ze daar zo veel mogelijk mee bezig is (theoretisch of praktisch).

Na het afronden van de MBO opleiding manager/ ondernemer horeca maakte Dewi de stap richting HBO communicatie. Dit deed ze omdat ze heeft gemerkt dat marketing/communicatie haar interesse trok. Daarnaast is communicatie nog best een brede opleiding, dus tijdens de opleiding zou ze erachter komen over wat ze later nou echt wil gaan doen.

Naast de vele theoretische kennis die Dewi heeft opgedaan in Nederland, is ze voor haar minor een half naar Madrid geweest. Daar heeft ze vakken over communication & humanities gevolgd, vakken zoals:
- Audio Visual Journalism
- Cinematography
- Community and Social Media Management
- Fundamentals of Writing
- Branding and Reputation Management
(Meer over projecten die ze heeft afgerond vind je onderaan het profiel)

Verder heeft Dewi drie keer stage gelopen, echter was dit nog op het MBO dus telkens binnen een hotel. Hier heeft ze geleerd hard en secuur te werken, maar ook haar communicatieve vaardigheid en klantgerichtheid is daar erg gegroeid. Naast de opleiding zit Dewi ook niet stil, zo heeft ze meerdere bijbaantjes gehad. Woorden die ik bij Dewi vind passen zijn:
- Sociaal
- Gemotiveerd
- Communicatief vaardig
- Secuur
- Creatief

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Dewi heeft gedurende haar studie Communicatie tot nu toe diverse opdrachten en projecten uitgevoerd op het gebied van organiseren, schrijven, vormgeven, video's monteren, social media, marketing, branding, media en content creatie. In het derde jaar heeft zij stage gelopen bij productiebedrijf Idtv, als productiestagiaire bij het bekende tv-programma 'Vtwonen Weer Verliefd Op Je Huis'. Afgelopen half jaar heeft Dewi een semester gevolgd in de Spaanse stad Madrid, waar zij met succes verschillende interessante vakken heeft gevolgd, waaronder Fundamentals of writing, Marketing and reputation management, Audiovisual Journalism, Community and Social Media Management en Cinematography.

Naast de communicatiebranche, heeft Dewi veel ervaring in de horeca, vanwege haar afgeronde Hotel Management diploma en de vele stages en bijbaantjes in dit vakgebied. Daarnaast heeft ze affiniteit met mode en beauty.