Gedreven communicatie student op zoek naar afstudeerstage per februari

Marijn

Deze student kan helpen bij verschillende onderzoeksopdrachten met betrekken tot menselijke keuzes.

Dit is Marijn

Maak kennis met Marijn! ze is een flexibele communicatie student is op zoek naar een afstudeerstage. Marijn kan opdracht uitvoeren op gebied van communicatie, zoals doelgroep analyses, social media en interne communicatie. Ze zoekt een afstudeerstage om 20 weken een opdracht uit voeren en optioneel 1 dag te helpen bij werkzaamheden.

Marijn heeft een havodiploma behaald en vanuit hier de keuze gemaakt voor de opleiding communicatie. De opleiding communicatie past goed bij Marijn door de verschillende projecten. Bij de project heeft ze ervaring met social media, consumenten gedrag en online marketing. Tijdens de projecten was haar rol vaak in een analyse en organisatie behouden.

Marijn gaat een minor in het buitenland volgen. Dit gaat zorgen dat ze beter wordt in de Engelse taal. Daarnaast is haar moedertaal Nederlands. Tijdens haar minor gaat Marijn verschillende marketing vakken volgen, zoals digitale marketing en business marketing.

Marijn is een flexibele student die een positieve instelling meebrengt op de werkvloer. Ze is zelfstandig, behulpzaam, sportief en zit vol van energie. Marijn kan goed samenwerken en communiceren in een team met ambitieuze ideeën. Ze vindt het leuk om de gedragen van mensen te onderzoeken. het maakt haar proactief als de opdracht goed aansluit op de wensen.

Kan Marijn bij jullie een opdracht uit voeren?

Dit kan Marijn voor je doen

- Doelgroep analyse
- interne communicatie
- content creatie voor social media
- online marketing

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Marijn heeft gewerkt in de horeca van een ziekenhuis in een bijbaan.