Frances, een student Communicatie & Multimedia Design op zoek naar een meewerkstage vanaf september!

Frances

Dit is Frances

Ik wil je graag voorstellen aan Frances!

Frances is een jonge en gemotiveerde student. Ze wordt bijna 20 en is daarbij een jonge leerling, echter heeft ze alles in 1 keer gehaald! Ze is voor september opzoek naar een meewerkstage voor 20 weken. Gedurende de 20 weken is Frances 5 dagen inzetbaar voor jullie organisatie!

Frances houdt van muziek en gaat af en toe ook naar een leuk concert. Daarnaast houdt ze ervan om met vriendinnen af te spreken en werkt ze als bijbaan bij de langst durende voorstelling van Nederland: Soldaat van Oranje.

Na het behalen van haar middelbare school diploma heeft Frances nog wel even getwijfeld over haar studie keuze. Ze wilde, toen ze jong was, een binnenhuis architect worden. Helaas sloot de opleiding Bouwkunde niet helemaal aan op haar wensen. Uiteindelijk heeft zij gekozen voor een creatieve studie, namelijk Communicatie & Multimedia Design (CMD).

Op dit moment is Frances druk op zoek naar een passende stage. Ze wil graag een stage op het gebied van Communicatie en Design. Ze heeft door middel van haar opleiding ervaring met (bijna) alle Adobe programma's.

Woorden die Frances omschrijven:
✔ Behulpzaam
✔ Vrolijk
✔ Ambitieus
✔ Gedisciplineerd
✔ Creatief

Frances gaf wel eerlijk aan dat ze in het begin nog wel de kat uit de boom kan kijken. Als zij zich op haar gemak voelt kom ze al redelijk snel los. Ze is ook niet bang om dit zelf op te pakken en zich open te stellen!

Dit kan Frances voor je doen

✔ Meewerken op het gebied van Communicatie en Design
✔ Werken met verschillende Adobe programma's
✔ Creatieve input leveren
✔ Outside the box denken