Floris, student Creative Business, op zoek naar 10-weekse Marketing meewerkstage (evt doorlopend in een bijbaan) in regio Utrecht

Floris

Floris heeft ervaring met klantcontact opgedaan in een kledingwinkel en zou graag meer ervaring op doen in fotografie, editing en de creatieve kant van online marketing

Dit is Floris

Mag ik je voorstellen aan Floris? Floris is een sociale en gedreven tweedejaarsstudent Creative Business, momenteel op zoek naar een meewerkstage van 10 weken, startend vanaf november. Floris is flexibel en staat open voor een vroegere start of een verlenging als bijbaan. Hij is bereid om minstens 4 dagen per week mee te werken en heeft een sterke interesse in fotografie, editing, contentcreatie en social media marketing.

Buiten zijn studie om is Floris actief op sportief gebied; hij voetbalt in een vriendenteam en is regelmatig te vinden in de sportschool. Zijn grootste plezier haalt hij uit samen met vrienden feestjes bezoeken, vooral als het om hiphop gaat. Op een festival ontdekte Floris zijn passie voor fotografie en contentcreatie, wat hem inspireerde om voor Creative Business te kiezen.

Of het nu op feestjes of tijdens vakanties is, Floris is steevast in de weer met zijn eigen camera, altijd op zoek naar leuke shots om later een aftermovie van te maken.

De ideale meewerkstage voor Floris is bij een inspirerend bedrijf dat hem gedurende 10 weken de kans biedt zijn creatieve vaardigheden verder te ontwikkelen. Hij staat er ook voor open om na deze periode als bijbaan bij uw organisatie betrokken te blijven.

Floris wordt gekarakteriseerd door de volgende eigenschappen:
- Eerlijk
-Loyaal
- Vrolijk
- Nieuwsgierig
- Vriendelijk

Dit kan Floris voor je doen

✔ Ondersteuning bieden in online marketing en klantcontact
✔ Social media marketing
✔ Content marketing
✔ 4 dagen per week meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Floris heeft in zijn eerste jaar van Creative Business direct een cum laude propedeuse behaald. In dit verband heeft hij onder andere een marketingcommunicatieplan ontwikkeld voor de start-up "The Lickin' Company," waarvoor hij een 9 ontving. Tevens heeft Floris gedurende de zes jaar waarin hij zijn VWO-diploma heeft behaald, geen enkele onvoldoende op zijn eindrapporten gehad.