Ervaren en professionele communicatiestudent Steven per februari op zoek naar een afstudeerstage

Steven

Dit is Steven

Maak kennis met Steven, een communicatiestudent die door zijn meewerkstage al veel ervaring heeft in het vakgebied! Steven gaat per februari afstuderen en is daarvoor opzoek naar een leuke opdrachtgever. Tijdens zijn afstuderen kan Steven zeker twee dagen meewerken en besteed hij de rest van de tijd aan het onderzoek. Met zijn onderzoek moet hij een communicatieprobleem binnen een organisatie oplossen. Het lijkt Steven dan ook leuk om een communicatieplan te maken, het onderwerp van dit plan maakt voor hem niet uit.

Na het behalen van zijn havo-diploma wist Steven direct dat hij iets wilde doem met communicatie. Hij wist namelijk toen al dat hij het leuk vindt om met communicatie bepaalde doelgroepen te bereiken. Hij vindt teksten schrijven en content creëren dan ook leuk om te doen, iets dat ook perfect past bij de opleiding Communicatie. Naast het creëren van content, vindt Steven het ook leuk om bezig te zijn met PR en woordvoering. Hierin heeft hij in het derde jaar ook een minor gevolgd, erg interessant zegt hij zelf. Tijdens zijn meewerkstage heeft Steven zich bezig gehouden met meerdere werkzaamheden. Zo heeft hij veel bewerkt met Photoshop, teksten geschreven en zich bezig gehouden met de website. Content creëren voor social media vindt Steven leuk, maar dit moet niet zijn fulltime job worden. Naast dat Steven Nederlands en Engels spreekt, kan hij een een klein woordje Spaans. Steven wilt tijdens zijn afstudeerstage vooral een plan maken waar een organisatie ook echt iets aan heeft!

Steven heeft interesse in techniek, wetenschap en duurzaamheid. Als hij zijn afstudeerstage kan volgen bij een bedrijf dat te maken heeft met een van deze drie onderwerpen lijkt dit hem leuk. Maar dit is voor hem geen 'must'. Hij staat ook zeker open om in nieuwe branches te werken. In het dagelijks leven woont Steven samen met zijn vriendin in Leiden en houdt ervan om met vrienden spelletjes te spelen of een drankje te doen. Ook volgt hij veel voetbal en heeft dit jaren lang gedaan. Personen in de omgeving van Steven omschrijven hem als:
- Sociaal
- Leergierig
- Behulpzaam
- Direct
- Gedreven

Dit kan Steven voor je doen

✔ Content creëren
✔ Meewerken marketingafdeling
✔ Onderzoek gericht op communicatie
✔ Zeker twee dagen meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Minor pr en woordvoering voor gevorderden:
Voor dit project was Steven verantwoordelijk voor het creëren van content voor zowel het bedrijf Unlock_ (start-up incubator) als de start-ups die door Unlock_ geholpen werden. Denk aan het schrijven van blogs voor de website, houden van interviews en maken van socialmediaposts. Het schrijven van persberichten en onderhouden van contact met de media waren ook een groot onderdeel van zijn taken.

Marketingstage NTI:
In het derde jaar van Steven zijn opleiding liep hij stage op de marketingafdeling van afstandsopleider NTI. Hier maakte hij content voor de socialmediakanalen, schreef hij teksten voor lesmodules, opleidingen en landingspagina’s en hield hij interviews met actieve studenten die hij uitschreef als blog. Ook controleerde hij nieuwsbrieven op vorm en spelling en stelde hij zelf nieuwsbrieven op.