Enthousiaste communicatie student zoekt bijbaan voor 16 uur per week

Levi

Aan de slag met een divers pakket aan werkzaamheden. Denk hierbij aan content creatie, marketinguitingen en foto- en videobewerking.

Dit is Levi

Ik stel je graag voor aan Peter, een 23-jarige communicatie student van de Hogeschool Rotterdam. Op dit moment is Peter opzoek naar een leuke bijbaan waar hij voor 16 uur in de week aan de slag kan met zijn passie marketing en communicatie.

Peter weet wat werken is, zo is hij op zijn 14de begonnen in de keuken met afwassen. Vervolgens moest hij een MBO4 opleiding gaan uitzoeken en dit werd logischerwijs Horeca Manager. Na het succesvol afronden van deze opleiding wist Peter dat hij nog niet met studeren.

Op dat moment is peter gestart aan de associate degree Crossmediale Communicatie. Na dit binnen twee jaar afgerond te hebben is hij in het derde jaar ingestroomd in de bachelor Communicatie. Daar zit hij nu in het vierde jaar.

Op dit moment is hij opzoek naar een leuke organisatie waar hij zijn creativiteit in kwijt kan. Hij kan gedurende 16 uur per week aan de slag met alle Adobe programma's zoals InDesign, Illustrator, Premiere Pro en PhotoShop. Daarnaast staat hij ervoor open om in de schoolvakanties fulltime mee te draaien.

Heeft u een leuke bijbaan voor Peter?

Dit kan Levi voor je doen

✔️ Foto- en videobewerking
✔️ Photoshop
✔️ Marketingactiviteiten
✔️ Meedenken over strategie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

AFSTUDEERPROJECT 2022 | In zijn afstudeerstage bij het voetbalmanagementbureau/academie CASA kreeg Peter de taak toegewezen om een (concept)plan te ontwikkelen met als doel de online naamsbekendheid van CASA te vergroten. Hij bedacht een innovatief plan dat de nadruk legde op plezier en professionaliteit via een fanstrategie. Peter ging grondig te werk en stelde een gedetailleerd stappenplan op, inclusief effectieve communicatiemiddelen. In dit plan werden relevante trends gevolgd en werd duidelijk uiteengezet hoe dit plan succesvol kon worden geïmplementeerd. CASA was buitengewoon tevreden met Peters plan en wilde het implementeren met behulp van hun eigen medewerkers. Hogeschool Rotterdam beoordeelde het met een 7,6.

CEM-PROJECT 2022 | Peter maakte deel uit van een projectteam dat een communicatievraagstuk voor Ketel 1 moest beantwoorden. Het vraagstuk draaide om het strategisch opbouwen en onderhouden van een duurzame klantrelatie met een jonge doelgroep; een uitdaging van grote betekenis voor het bedrijf. Binnen dit project nam Peter de rol van grafisch ontwerper op zich. Hij ontwikkelde het brand book, bracht het voorstel om seizoensgebonden mixdrankjes te introduceren en ontwierp de nieuwe verpakking hiervoor. De resultaten van Peters werk waren uitermate positief. Ketel 1 besloot niet alleen zijn ontwerpen voor de verpakking van seizoensgebonden mixdrankjes te adopteren, maar integreerde ook het mixdrankje zelf in hun productaanbod. Hoewel de specifieke seizoensgebonden smaken niet werden geïntroduceerd, waren de elementen van Peters ontwerpen duidelijk zichtbaar op de nieuwe verpakkingsmaterialen van de producten.