Energieke communicatie student op zoek naar een uitdagende meewerkstage!

Youri

Deze student kan aan de slag met alles omtrent marketingcommunicatie en branding

Dit is Youri

Maak kennis met Youri!

Youri zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding 'Communicatie' op de Fontys in Eindhoven en is per februari beschikbaar om 20 weken lang, 40 uur per week, mee te werken binnen de organisatie. Naast dat Youri meewerkt binnen de organisatie zal hij ook vanuit school een opdracht mee krijgen. Youri is op zoek naar een stage waarbij hij kan meedraaien binnen de communicatieafdeling. Hij zal tijdens de 20 weken 4 dagen per week meedraaien binnen de organisatie en 1 dag per week onderzoek doen richting een vraagstuk.

Youri weet wat hij wil en heeft een duidelijke voorkeur voor een stage richting Marketing & Communicatie / Branding

Youri heeft gekozen voor de opleiding 'Communicatie', omdat de opleiding erg praktijkgericht is. Youri heeft het VWO afgerond en heeft er voor gekozen om niet naar de universiteit te gaan, maar zich te richten op een HBO opleiding, dat hem meer aanspreekt. Hij heeft deze keuze gemaakt, omdat hij zichzelf omschrijft als een aanpakker en de universiteit voor hem te theoretisch is.

Ik heb Youri leren kennen als een sociale, energieke student die met zijn enthousiasme in elke organisatie van waarde kan zijn.

Woorden die Youri verder omschrijven zijn:
- Sociaal
- Gemotiveerd
- Kritisch
- Nieuwsgierig
- Energiek

Dit kan Youri voor je doen

- Meewerken op de marketingafdeling
- Onderzoek doen richting een vraagstuk binnen de organisatie
- Ondersteunen van diverse projecten omtrent marketing / branding

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Youri heeft een communicatiestrategie uitgewerkt voor gemeente Venlo om de bezoekers uit Duitsland zich meer verbonden te laten voelen met Venlo.

Youri heeft een communicatieadvies ontwikkeld voor de organisatie Quiet waarbij ingespeeld werd op het versterken van de verbinding tussen diverse publieksgroepen die samen de sociale keten vormen waar Quiet een schakel in is.