Duitse HBO creative business studente per direct opzoek naar een creatieve meewerkstage

Fanni

Fanni kan jullie 5 maanden, 4 dagen per week helpen met diverse (creatieve) werkzaamheden!

Dit is Fanni

Dit is het profiel van Fanni uit Zaandam. Fanni komt oorspronkelijk uit Duitsland, maar woont sinds 2 jaar in Nederland voor het volgen van de HBO opleiding international creative business. Nu ze in het tweede studiejaar zit mag Fanni haar kennis verbreden door het doen van een meewerkstage binnen een organisatie. Tijdens de stageperiode van 20 weken zal ze 4 dagen per week beschikbaar zijn om diverse werkzaamheden op te pakken. Fanni heeft het meeste affiniteit met in de creatieve hoek, denk daarbij aan marketing/ communicatie, productie, eventmanagement en projectmanagement.

Fanni koos deze opleiding omdat ze erg is geïnteresseerd in de combinatie ondernemerschap/ business en creativiteit. Voorheen studeerde ze Economics aan de universiteit van Essen, maar omdat deze opleiding puur was gefocust op business stopte en verhuisde ze naar Nederland om met haar huidige opleiding te beginnen. Een goede keuze want ze heeft het erg naar haar zin zowel op haar opleiding als in Nederland in het algemeen.

Fanni omschrijft zichzelf als self confident, humble, caring, creative en hardworking. Verder, omdat Fanni niet uit Nederland komt spreekt ze geen Nederlands, maar wel vloeiend Duits en Engels.

Ben jij opzoek naar stagiaire zoals Fanni? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Fanni voor je doen

- Creatief brainstormen en meewerken met diverse werkzaamheden
- Marketing en communicatie taken uitvoeren
- Project- of eventmanagement werkzaamheden oppakken
- Werken met Canva