Creative business student opzoek naar een (studiegerelateerde) bijbaan!

Estefana

Estefana vindt het leuk om haar kennis van online marketing tijdens een bijbaan te combineren met andere werkzaamheden

Dit is Estefana

Voor je ligt het profiel van Estefana uit Amsterdam. Estefana is 21 jaar oud en studeert HBO creative business (momenteel in het 2e jaar). Nu ze wat theoretische en praktijk ervaring heeft opgedaan lijkt het haar erg interessant om dit in de praktijk toe te passen in de vorm van een bijbaan. Ze is 16 tot 20 uur per week beschikbaar (incl. weekend) om zowel met marketing gerelateerde werkzaamheden, als andere werkzaamheden aan de slag te gaan.

Estefana woont nu drie jaar in Amsterdam. Ze is naar de hoofdstad verhuisd om haar laatste jaar van de HAVO te combineren met een dans opleiding. Echter, was dans toch niet iets waar ze op wilde door studeren en daarom besloot ze te starten met HBO creative business. Een goede keuze achteraf want ze vindt de opleiding erg interessant!

Naast de vele theoretische kennis heeft ze ook praktijk ervaring op gedaan in de vorm van een 3-maandelijkse marketing stage. Hier heeft ze bijvoorbeeld een magazine moeten maken en designen, maar ook andere verantwoordelijkheden gekregen!.Meer over deze en andere ervaringen vind je onderaan het profiel.

Door onderstaande ervaringen en de vakken op school heeft Estefana leren werken met meerdere programma's om content te maken. Hierbij kun je denken aan Adobe Premiere pro, Illustrator en Photoshop. Perfect voor zowel website, als social media!

Woorden die Estefana omschrijven:
- Ambitieus
- Behulpzaam/ teamplayer
- Doorzetter
- Bescheiden
- Spontaan

Is Estefana de student die jij zoekt?

Dit kan Estefana voor je doen

✔ Marketing en communicatie werkzaamheden
✔ Content bedenken, creëren en verwerken
✔ Andere werkzaamheden oppakken
✔ 16 tot 20 uur per week werken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Estefana heeft tijdens haar stage bij Vaillant, op de marketing & communicatie afdeling meegewerkt aan een eindejaar mailing project. Estefana had meerdere taken in de project, zo heeft ze verschillende teksten geschreven en een idee bedacht voor de vormgeving. Op basis van haar teksten en ideeën is het uiteindelijke ontwerp gemaak. Het eindresultaat werd goedgekeurd door de marketingmanager. Er kwamen verschillende onderdelen samen, samenwerken in een team, content bedenken en maken en dat zowel op visueel als tekstueel vlak.

Estefana heeft in jaar 1 voor een schoolopdracht een promotievideo gemaakt voor het bedrijf tegelfabriek. Haar taak was het filmen en monteren van de video. Ze heeft alles zelf gefilmd en gemonteerd naar aanleiding van de ideeën van de eigenaar. De video moest bruikbaar zijn voor de sociale media kanalen.

Estefana heeft voor een schoolproject in jaar 2 een concept bedacht voor televisiezender Xite, om de doelgroep 20-34 jaar meer naar de lineaire televisie te laten kijken. Haar taken waren onder andere research doen naar de doelgroep en data verzamelen, analyseren en verwerken in Excel. Op basis van alle bruikbare data heeft ze vervolgens een concept bedacht en dit aan de hand van een content kalender gepromoot via social media, deze social media posts waren voor verschillende kanalen.