Creative Business student met passie voor conceptontwikkeling, marketing en communicatie per september opzoek naar een meewerkstage

Luuk

Luuk is een creatieve denker die 5 dagen per week ondersteuning kan bieden aan het marketing/communicatie team!

Dit is Luuk

Mag ik je voorstellen aan Luuk? Luuk is een enthousiaste en gedreven student Creative Business, die momenteel op zoek is naar een meewerkstage vanaf september. Tijdens zijn stage kan Luuk 5 dagen per week meewerken en hij is dan ook het liefste creatief bezig. Dit is ook de reden geweest dat hij bewust voor deze studie gekozen vanwege zijn passie voor creativiteit, gecombineerd met communicatie, marketing en conceptontwikkeling.

Tijdens zijn opleiding heeft Luuk de mogelijkheid gehad om aan diverse projecten deel te nemen. Een van deze projecten was bij Klein Haarlem, een culturele stichting die verantwoordelijk is voor het organiseren van culturele en creatieve evenementen. Luuk en zijn team kregen de opdracht om meer bezoekers aan te trekken voor het jaarlijkse culturele festival genaamd Parksessies, dat plaatsvond in stadspark de Haarlemmerhout.

Om het doel van Klein Haarlem te bereiken, namelijk het vergroten van het festivalbezoek, heeft Luuk samen met zijn team verschillende ontwerpvragen opgesteld. Deze vragen waren gebaseerd op uitgevoerd fieldresearch binnen de doelgroep van het festival. Na uitgebreid onderzoek en het genereren van honderden ideeën, werden de drie beste concepten geselecteerd en uitgewerkt tot concrete plannen middels deskresearch.

Deze drie concepten werden vervolgens aan de opdrachtgever gepresenteerd en besproken, waarbij één concept als meest veelbelovend werd gekozen. Het gekozen concept omvatte een speciale tent binnen het festival waar bezoekers onder begeleiding van AI konden ontspannen. Luuk en zijn team schreven een productieboek voor dit concept en slaagden erin verschillende sponsors aan te trekken om het idee te realiseren. Daarnaast stelden ze een mediaplan op en creëerden ze posters voor extra promotie.

Dankzij Luuk en zijn team kon Parksessies een unieke ervaring bieden aan de festivalbezoekers, waarbij ze over de nodige middelen beschikten om het concept uit te voeren en effectief te promoten. Tijdens deze ervaring leerde het team waardevolle vaardigheden, zoals het werven van sponsors, het genereren van creatieve ideeën en het omzetten daarvan in realiteit, en het ontwikkelen van marketingvaardigheden.

Een ander project waar Luuk aan deelnam, was bij Radio 247Spice, een opkomend radiostation in Amsterdam. Dit jonge team zette zich in voor kansen voor vrouwen, waarbij het merendeel van de DJ's vrouwelijk was. Omdat ze een relatief nieuw radiostation waren, wilden ze hun doelgroep, jongvolwassenen in en rondom Amsterdam, beter bereiken.

Luuk en zijn team kregen de taak om een creatieve promotievideo te maken voor Radio 247Spice. Luuk maakte gebruik van field- en deskresearch om een passende onderzoeksvraag op te stellen. Vervolgens werkten ze samen aan het bedenken van verschillende filmconcepten. Na een teamoverleg werden de beste ideeën geselecteerd en samengevoegd tot een geheel.

Programma's waar Luuk ervaring mee heeft:
✔ Illustrator
✔ AI Poster Maker
✔ Canva

Dit kan Luuk voor je doen

✔ 5 dagen per week meewerken
✔ Content creatie
✔ Concepten bedenken
✔ Onderzoek uitvoeren