Creatieve en Gedreven Student op zoek naar Marketing Meewerkstage

Jasmijn

Jasmijn kan haar creatieve vaardigheden, marketingexpertise en ervaring in design, contentcreatie en klantrelaties inzetten om innovatieve en effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren

Dit is Jasmijn

Mag ik je voorstellen aan Jasmijn? Jasmijn is een creatieve en ambitieuze student Creative Business die momenteel op zoek is naar een meewerkstage op het gebied van creatieve marketing. Van jongs af aan is Jasmijn al bezig met tekenen, schilderen en andere creatieve bezigheden, waardoor ze haar passie voor de combinatie van creativiteit, marketing en communicatie heeft ontwikkeld. Ze is enthousiast over het vinden van innovatieve manieren om merken en producten te promoten en heeft een sterke interesse in visuele en schriftelijke communicatie.

Naast haar studie heeft Jasmijn al praktische ervaring opgedaan in marketing en communicatie. Zo heeft ze een eerdere stage bij de Schoolbank gelopen, waar ze betrokken was bij het ontwerpen van de website, het schrijven van nieuwsbrieven en artikelen, en het werven van nieuwe collega's. Ze heeft ook ervaring met het ontwerpen van infographics, posters en het maken van video's. Daarnaast heeft ze kennis van SEO/SEA en heeft ze onderzoek gedaan naar specifieke doelgroepen.

Momenteel volgt Jasmijn de minor Informatie Beveiliging, waarin ze leert hoe organisaties hun informatie kunnen beveiligen en bedrijven adviseert op dit gebied. Ze heeft bijvoorbeeld gewerkt aan het verbeteren van de informatiebeveiliging bij een bouwbedrijf dat geconfronteerd werd met phishing mails. Ze heeft ook trainingen gegeven over het herkennen en voorkomen van dergelijke bedreigingen.

Daarnaast heeft Jasmijn het semester Ondernemerschap gevolgd, waarin ze samen met medestudenten een eigen agency heeft opgezet voor dragqueens. Ze was verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met klanten en artiesten, evenals de promotie via verschillende social mediakanalen. Dit gaf haar waardevolle ervaring in klantrelaties, projectmanagement en het beheren van online platforms.

Tijdens haar stage wil Jasmijn graag betrokken zijn bij diverse creatieve activiteiten, zoals social mediamarketing, ontwerpen en het schrijven van nieuwsbrieven en teksten. Ze is bekend met verschillende programma's, waaronder Adobe XD, Excel, Photoshop, InDesign en Lightroom, wat haar in staat stelt om visuele en grafische content te creëren.

Met haar combinatie van creativiteit, marketingkennis en ervaring met verschillende tools en software, is Jasmijn klaar om haar vaardigheden toe te passen en waarde toe te voegen aan een organisatie die op zoek is naar een enthousiaste en resultaatgerichte stagiair op het gebied van creatieve marketing.

Woorden die Jasmijn omschrijven:
✔ Sociaal
✔ Harde werker
✔ Teamspeler
✔ Communicatief vaardig
✔ Zelfstandig

Dit kan Jasmijn voor je doen

✔ 5 dagen per week meewerken
✔ Ondersteuning bieden op de marketingafdeling
✔ Onderzoek uitvoeren