Creatieve en enthousiaste communicatiestudente zoekt online marketing meewerkstage

Kiki

Kiki kan aan de slag met diverse werkzaamheden op de online marketing afdeling.

Dit is Kiki

Ik stel je graag voor aan Kiki, een 20-jarige communicatie studente uit Breda. Voor haar derde jaars stage is Kiki op dit moment op zoek naar een leuke organisatie waar ze haar meewerkstage binnen het marketing en communicatie werkveld kan uitvoeren. Hier is Kiki vanaf eind januari, 20 weken lang fulltime voor inzetbaar.

Communicatie heeft haar altijd al aangesproken vandaar dat Kiki na het afronden van de Havo heeft gekozen voor deze studie. Ze heeft bewust voor de Hogeschool van Rotterdam gekozen omdat deze meer gericht was op het creatieve deel van communicatie. Hieronder vallen ook online marketing werkzaamheden zoals content creatie en websiteoptimalisaties.

Op dit moment volgt Kiki de minor Creative Business. Hier is ze bezig met haar eigen communicatiebureau op te zetten om zo voor externe partijen de marketing en communicatie te verzorgen. Een mooi project wat Kiki gedurende haar opleiding heeft uitgevoerd is de organisatie van een event voor voetbalclub Excelsior. Ze heeft samen met haar groepje een bedrijventoernooi georganiseerd met daarbij een veiling. Dit om geld in te zamelen voor de club. Het event was een groot succes!

Qua werkervaring is Kiki verantwoordelijk voor de online marketing strategie van de woonwinkel van haar oom. Hierbij maakt ze content kalenders en zorgt ze ervoor dat de website up to date blijft.

Kiki is te omschrijven als creatief, oplossingsgericht, positief, geduldig en gestructureerd.

Ze is op zoek naar een organisatie waar ze meer kan leren over online marketing en de uitvoering hiervan. Denk hierbij aan werkzaamheden als content creatie, SEO/SEA, content planningen maken en haar creatieve geest op de loop laten met nieuwe marketing communicatie ideeën.

Bent u de nieuwe werkgever van Kiki?

Dit kan Kiki voor je doen

✔️ Content creatie
✔️ Content planningen
✔️ Website optimalisatie
✔️ Andere online marketing werkzaamheden