Communicatie student per direct beschikbaar voor marketing bijbaan!

Daphne

Daphne gaat graag aan de slag met de online marketing in de breedste zin!

Dit is Daphne

Ik stel je graag voor aan Daphne. Daphne studeert de opleiding Communicatie, en is op zoek naar een leerzame bijbaan naast haar studie, waarmee ze ervaring kan opdoen richting online marketing. Daphne is per direct beschikbaar voor 16 uur per week.

Voordat Daphne terecht kwam op de studie Communicatie, heeft ze de MBO studie redactiemedewerker afgerond. Tijdens deze studie heeft ze al veel kennis en ervaring kunnen opdoen richting communicatie en management. Zo heeft ze bijvoorbeeld stage gelopen bij Warner Bros, voor het programma First Dates. Hier startte ze op de planning, is ze doorgegroeid naar het interview proces en uiteindelijk doet ze nu kandidatenbegeleiding. Hierdoor heeft ze al veel ervaring met communicatie en zaken regelen.

In haar vrije tijd vindt Daphne het leuk om grafisch bezig te zijn. Zo tekent ze (online), ontwerpt ze posters en helpt ze vrienden bij het ontwerpen van hun CV's. Hierin kan ze haar kwaliteiten richting Photoshop en InDesign ontwikkelen.

Daphne is nu op zoek naar een bijbaan in de marketing. Tijdens deze bijbaan zou zij het leuk vinden om aan de slag te gaan met online marketing in alle vormen. Denk hierbij aan het bedenken en ontwerpen van posts, content voor op de website, het schrijven van captions, fotografie en meer.

Daphne is te omschrijven als een creatief en sociaal persoon. Ze vindt het makkelijk om nieuwe contacten te leggen en is graag creatief bezig. Daarnaast is ze erg toegankelijk en staat ze open voor hulp van andere mensen. Ook gaat Daphne erg oplossingsgericht te werk en neemt ze graag initiatief voor het oplossen van problemen.

Dit kan Daphne voor je doen

✔️ Photoshop en InDesign
✔️ Teksten schrijven
✔️ Naamsbekendheid vergroten
✔️ Social media marketing

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Daphne heeft in 2021 10 maanden stage gelopen bij Warner Bros. als redactiemedewerker en productieassistent. Daphne werkte voornamelijk aan het programma First Dates waar zij op de redactie werkte met de planning (het inplannen van kandidaten en hun dates voor de draaidagen) en als castingredacteur om kandidaten te interviewen zodat zij gematcht kunnen worden. Verder draaide zij mee op opnamedagen waar ze kandidaten opving en begeleidde. Tot op heden draait zij mee in het productieteam op draaidagen en is zij doorgegroeid tot een vast onderdeel in het team.

Tijdens de mbo opleiding redactiemedewerker die Daphne heeft afgerond heeft zij veel verschillende vakken gehad waar ze nu nog veel gebruik van maakt. Zo is zij altijd nog veel bezig met grafisch vormgeven met Adobe InDesign en Photoshop en heeft ze een enorme passie voor fotografie ontwikleld door haar fotografie docent. In haar vrije tijd tekent en ontwerpt ze vaak haar eigen posters die ze dan weer aan haar omgeving cadeau doet.