Behulpzame Communicatie student zoekt een afstudeerplek!

Danique

Danique kan aan de slag met interne taken op de communicatie afdeling, naast het uitvoeren van een communicatie-onderzoek!

Dit is Danique

Ik stel je graag voor aan Danique. Danique is een student Communicatie, en zit momenteel in haar laatste jaar. Per februari moet zij afstuderen om haar opleiding succesvol af te ronden, en ze is nu dus op zoek naar een leuke werkplek om deze afstudeerstage te lopen. Hierin is zij 22 weken beschikbaar voor 36 uur per week, en staat ze daarnaast ook open om na de stage aan te blijven in een vaste functie!

Tijdens haar studie heeft Danique al ervaringen kunnen opdoen doormiddel van projecten en stages. 1 van de stages die ze heeft gelopen, is bij de Politie Eenheid van Rotterdam geweest. Tijdens deze stage heeft Danique zich gefocust op het bedenken en het uitwerken van content. Daarnaast heeft zij meegeholpen met het opzetten van het jaarlijkse Nieuwjaarsevenement. Zo heeft zij dus al veel kunnen leren binnen een grote organisatie!

Daarnaast heeft Danique ook de minor Social Marketing gevolgd. Hierin heeft ze nog wat meer kunnen leren over hoe mensen reageren op bepaalde communicatie-uitingen.

Voor haar afstudeerstage staat Danique er voor open om naast een onderzoek, ook 1 á 2 dagen mee te werken op de marketing/communicatie afdeling. Voor haar ondezoek kan zij bijvoorbveeld aan de slag met het onderzoeken en uitzetten van effectievere communicatie strategieën of hoe evenementen het beste kunnen worden georganiseerd en gecommuniceerd.

Danique is te omschrijven als behulpzaam, rusitg, zorgzaam, een luisterend oor en ze heeft een echt oog voor detail.

Dit kan Danique voor je doen

✔️Onderzoek binnen de communicatie
✔️Het organiseren van evenementen
✔️Opzetten van communicatie strategieën
✔️ Het verbeteren van interne communicatie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Danique heeft tijdens haar stage meegeholpen met het Nieuwjaarsevent van de Politie eenheid Rotterdam. Hierbij heeft ze taken zoals alle 6.000 medewerkers informeren op zich genomen. Hierdoor heeft ze geleerd communicatie te regelen voor grote groepen, en hierin de richtlijnen goed te kunnen hanteren.

Daarnaast heeft Danique in het 2e jaar van de studie Communicatie samen met klasgenoten een evenement mogen organiseren voor Stichting DaDa. Hierdoor heeft ze geleerd hoe het is om alle zaken omtrent het regelen van een evenement op te pakken. Dit bracht een hoop verantwoordelijkheid met zich mee, wat ze ook fijn vond.