Ambitieuze mbo student op zoek naar een leerzame afstudeerstage in de marketing

Naomie

Dit is Naomie

Maak kennis met Naomie! Een mbo-marketingcommunicatie studente die momenteel in het laatste jaar van haar studie zit en per november op zoek is naar een afstudeerstage van 10 weken. Tijdens haar stageperiode kan ze 36 uur meewerken, maar ook tijd aan haar onderzoek besteden. Haar onderzoek zal gericht zijn op een projectplan dat uiteindelijk ook geïmplementeerd moet worden. Denk hierbij aan het maken van een marketingplan voor een bepaalde doelgroep.

Na haar middelbare school heeft Naomie gekozen voor een opleiding tweetalige marketingcommunicatie. Hiervan heeft ze nog geen moment spijt, omdat ze alle vakken en project erg leuk vindt! Ook heeft ze de ambitie om na haar mbo door te groeien om uiteindelijk haar master te halen. Haar ultieme doel is dan ook om uiteindelijk een eigen bedrijf te beginnen, maar hiervoor wil ze eerst veel ervaring opdoen.

Tijdens haar vorige stage heeft ze veel geleerd over online marketing. Zo heeft ze blogs geschreven, LinkedIn postst gemaakt en scripts voor TikTok geschreven. Met de uitkomsten van deze post is ze vervolgende gaan kijken hoe dit verbeterd kan worden. Ze vindt dit dan ook erg leuk om te doen! Tijdens haar stage vindt ze het belangrijk dat ze goed wordt begeleid, ze wil namelijk alles leren over alles wat met marketing te maken heeft. Woorden die Naomie beschrijven zijn:
o Behulpzaam
o Leergierig
o Enthousiast
o Positief
o Oplossingsgericht

Dit kan Naomie voor je doen

✔ Meewerken op de marketingafdeling
✔ Marktonderzoek inclusief implementatie
✔ Content creëren
✔ 36 uur meewerken