Studente commerciële economie opzoek naar een recruitment afstudeerstage!

Eveline

Eveline kan

Dit is Eveline

Ik stel je graag voor aan Eveline (28 jaar) uit Utrecht! Eveline is voor haar studie commerciële economie opzoek naar een leerzame afstudeerstage om haar zelf nog meer te ontwikkelen op het gebied van recruitment. Tijdens deze periode van 5 maanden, is ze 2 a 3 dagen beschikbaar om zichzelf intern in te zetten. De overige dagen van de week zou ze graag besteden om een waardevol onderzoek uit te voeren.

Eveline startte haar studieloopbaan op de universiteit van Amsterdam aan de opleiding bedrijfskunde, maar al gauw merkte ze dat de hoeveelheid theorie en het leren uit boeken toch wat minder bij haar past als dat ze van te voren dacht. Daardoor maakte ze de stap naar de HBO opleiding commerciële economie en hier zit ze helemaal op haar plek! Vakken die het voor Eveline erg interessant maken zijn vakken als sales (waar ze de online cursus 'sales academy 1, 2 en 3 voor heeft behaald) en marketing.

Naast het volgen van colleges en het uitvoeren van projecten heeft Eveline ook een minor gevolgd. Ze koos ervoor om de minor lessor en business management toerisme te gaan doen. Hier heeft ze geleerd verschillende vormen van marketing toe te passen om mensen aan te trekken voor evenementen en accommodaties (zoals bijvoorbeeld een hotel).

Daarnaast heeft ze ook een meewerkstage gelopen bij een digital marketing bureau. Hier heeft ze de marketing afdeling onder andere geholpen met het schrijven van content voor de website, het beheren van het social media kanaal, het uitschrijven van vacature teksten, het maken van banners en het aantrekken en onderhouden van klanten! Ze vond het een zeer leerzame stage, maar heeft ook het inzicht gekregen dat ze graag met mensen werkt.

Ze was er al eerder geïnteresseerd in, maar door bovenstaande belanden ze afgelopen jaar bij het recruitment bedrijf van haar tante waar ze parttime (en sinds dat zomervakantie (mei) fulltime) gewerkt heeft. Ze hielp allereerst bij het verzamelen van gegevens en het inplannen van intakegesprekken. Na wat ervaring te hebben opgedaan en mee te hebben geluisterd, heeft Eveline ook gesprekken bijgewoond en meegeschreven. Recruitment bevalt haar zo goed dat ze nu de keuze maakt om haar afstudeerstage ook hierover te gaan doen om zo zichzelf nog meer te ontwikkelen binnen het vak als account manager, zodat ze later het bedrijf van haar tante over kan nemen!

Ik heb Eveline leren kennen als een super enthousiaste en sociale student. Als ik haar verder zou moeten omschrijven in woorden:
- Inzetbaar
- Flexibel
- Spontaan
- Gemotiveerd
- Leergierig

Wanneer ik aan Eveline vraag wat haar valkuil kan zijn, zegt ze: "Ik kan soms door mijn enthousiasme wat onprofessioneel overkomen. Dit vind ik wel vervelend want ik ben altijd gedreven en wil het vaak zo goed mogelijk doen!\\" \
\
Zie jij in Eveline de nieuwe account manager voor jou organisatie?!

Dit kan Eveline voor je doen

- Een recruitment of sales vraagstuk oplossen
- Stappen maken als beginnend account manager
- Sales en recruitment gesprekken voeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Eveline heeft in jaar 1 een opdracht gemaakt voor Gamma Nederland - Klussers bij Gamma. Tegenwoordig kunnen mensen nog geen band plakken maar doordat we Nederlands zijn willen we het wel zo goedkoop mogelijk en kopen zelf de klusspullen. Als gamma klussers aanbiedt hebben ze ook inkomsten nadat de klant zijn producten heeft afgerekend. het idee is meegenomen en gamma biedt sinds een paar jaar klussers aan.

Eveline heeft in jaar 2 voor Mora een promotie plan geschreven - Mora Saus. Ons groepje dacht, Mora is zo goed met snacks waarom maken ze zelf geen saus? uiteindelijk is het een soort vega saus geworden (want we hadden alleen maar meisjes in het team ) die lekker was bij alle nieuwe vegan snacks.

Eveline heeft in jaar 3 een Campagne geschreven voor Albelli fotoboeken - video boodschap. Ipv die standaard fotoboeken van Albelli kan je nu ook een video kaart kopen. Het is een kaart die je open klapt met een video boodschap (net zoals vroeger die wat duurdere kaart met een" happy bday deuntje' erin

Eveline is in jaar 4 begonnen met Junior Recruitment. Eigenlijk zou ik richting (product)marketing gaan en de reclame wereld in maar nu heb ik toch gekozen voor People marketing, oftewel recruitment. Mijn tante heeft een werving & selectie bedrijf en heeft mij de kans gegeven om later haar bedrijf over te nemen. Zo doende wil ik dus graag ervaring op doen binnen heb vak!