Student HBO business studies opzoek naar een uitdagende afstudeerstage

Suze

Suze kan een online marketing gerelateerd vraagstuk oplossen en implementeren!

Dit is Suze

Mag ik je voorstellen aan Suze (20 jaar)? Suze komt uit Spierdijk en studeert business studies aan de hogeschool van Alkmaar waar ze vanaf januari wilt starten met haar afstudeerstage. Tijdens deze stage zal ze 17 weken beschikbaar zijn en naast het uitvoeren van een onderzoek ook 2 a 3 dagen kunnen meewerken.

Suze koos destijds voor haar huidige opleiding omdat deze goed aansluit bij haar HAVO pakket en het een breed georiënteerde opleiding is. In de eerste twee jaar van de opleiding heeft ze dan ook van veel verschillende aspecten wat geleerd. Denk hierbij aan (online) marketing, management, financieel, HRM, logistiek en ondernemen. In het derde jaar koos Suze voor de afstudeerrichting ondernemen. Enerzijds omdat het erg haar interesse trok om te leren hoe ze een eigen bedrijf moet opzetten (en alles wat daarbij komt kijken), anderzijds omdat het zelfstandige aan ondernemen ook erg past bij haar persoonlijkheid. Suze omschrijft zichzelf namelijk als een erg zelfstandige student die van aanpakken houdt.

Naast de vele theoretische vakken heeft Suze ook al eerder een stage afgerond, deze stage deed ze in het buitenland en hiervoor heeft ze dan ook 5 maanden op Curaçao gewoond. Ze was bij het bedrijf verantwoordelijk voor de social media, de advertenties en het sluiten van deals. Tijdens deze stage heeft ze de eerste stappen gezet in de praktijk als online strateeg, met een specialisatie op social media. Werkzaamheden die hierbij kwamen kijken zijn:
- Het beheren van het social media kanaal
- Het bedenken en creëren van content (zowel beeld als tekst)
- Ondersteunen bij het opzetten van online advertenties
- Het schrijven van nieuwsbrieven en andere tekstuele content
- Het sluiten van deals met klanten/ partners
- Onderhouden van het contant met klanten/ partners

Naast haar opleiding houdt Suze zich bezig met verschillende bijbaantjes, sporten en houdt ze er uiteraard van om leuke dingen te doen met vrienden of familie. Als ik Suze zou moeten omschrijven in een aantal woorden zou ik de volgende woorden gebruiken:
- Zelfstandig
- Creatief
- Organisatorisch
- Oplossingsgericht
- Efficiënt

Wil jij in contact komen met Suze?

Dit kan Suze voor je doen

✔ Online marketing gerelateerd vraagstuk oplossen
✔ Online marketing strategie verbeteren
✔ Beheren van het social media kanaal
✔ Bedenken en creëren van content (tekst en beeld)

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Suze heeft vorig jaar stage gelopen bij een marketingbureau op Curaçao. Hierbij had zij onder andere de volgende werkzaamheden:
- beheer social media accounts
- bedenken social media acties
- klanten contact
- advertenties maken website
- beheer van email (aanmaken deals, vragen rondom deals, nieuwe aanmeldingen verwerken etc.)

Daarnaast heeft Suze tijdens haar opleiding meerdere projecten uitgevoerd. De volgende projecten vond zij het leukst en het meest leerzaam:
- Create a Business (jaar 3): Suze heeft samen met drie medestudenten de Pretbox op de markt gezet. Hierbij had ik de creatieve en financiële rol op mij genomen.
- International Business (jaar 2): Samen met twee andere studenten heeft Suze een advies rapport geschreven voor een sportschool die wilde uitbreiden naar het buitenland (Duitsland).
- Consultancy (jaar 2): Suze heeft samen met twee andere studenten een advies rapport geschreven voor AZ om de fan engagement te verhogen.