Student Global Marketing and Sales op zoek naar een meewerkstage in de marketing of sales!

Lorenzo

Lorenzo kan ondersteuning bieden aan het marketing en sales team!

Dit is Lorenzo

Mag ik je voorstellen aan Lorenzo? Een student Global Marketing and Sales die per september op zoek is naar een meewerkstage. Tijdens zijn stage van 20 weken zal Lorenzo 4 dagen per week mee gaan werken en daarnaast een dag aan zijn onderzoek besteden. Zijn voorkeur gaat uit naar marketing, maar hij zou zijn sales skills ook graag verder willen ontwikkelen.

Na het behalen van zijn havo diploma wist Lorenzo nog niet direct welke kant hij op wilde, waardoor hij op zoek is gegaan naar een brede studie en vervolgens is uitgekomen bij Global Marketing and Sales. Binnen zijn studie trekt de psychologische kant van marketing hem vooral, wat ook de reden is geweest dat hij heeft getwijfeld om na het behalen van zijn propedeuse Psychologie te gaan studeren. Hier heeft hij uiteindelijk niet voor gekozen, omdat de marketingkant van zijn opleiding hem zo aanspreekt. Naast marketing vindt Lorenzo sales steeds interessanter worden. Dit heeft te maken met zijn baan in de sales, waar hij zijn communicatieve vaardigheden aardig heeft weten te verbeteren. Tijdens zijn opleiding heeft Lorenzo zich al bezig gehouden met het uitvoeren van verschillende projecten, waarover onderaan de pagina meer te vinden is.

Lorenzo wil tijdens zijn stage graag aan de slag met de gehele online marketing binnen een bedrijf, maar zou daarnaast graag zijn sales skills toe willen passen. Hij zou graag volledig mee willen werken binnen een team, waar hij daadwerkelijk wat van kan leren en toe kan voegen. Hij zou dan ook goed binnen een team passen aangezien hij bekend staat als iemand die behulpzaam en goed samen kan werken. Wel merkt hij dat hij zichzelf vaker op de voorgrond wil zetten en zijn mening wil verkondigen. Hier heeft hij al aan gewerkt door in de sales te gaan werken, maar zou hier graag extra aandacht aan besteden tijdens zijn stage. Woorden die Lorenzo beschrijven:

- Leergierig
- Doorzettingsvermogen
- Behulpzaam
- Creatief
- Zelfontwikkeling

Dit kan Lorenzo voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Lorenzo heeft in het verleden gewerkt aan een project voor het bedrijf B&S. Lorenzo moest voor dit bedrijf een plan opstellen om Bavaria bier op de markt neer te zetten in het Midden-Oosten. Uiteindelijk heeft Lorenzo een plan opgesteld (samen met zijn projectgenoten) om Bavaria bier in Oman te verkopen. Lorenzo had als taak om veel onderzoek te doen naar het land, de concurrentie en de verschillende markten. Lorenzo had als doel om relevante informatie te verzamelen, zodat Lorenzo tot een goed plan kon komen. Lorenzo heeft hiervoor analyses gemaakt, zoals de DESTEP-analyse, concurrentie analyse en een branche- en bedrijfstakanalyse. Lorenzo wilde hiermee het land in kaart brengen op verschillende gebieden, de concurrentie in het land in kaart brengen en de verschillende branches in kaart brengen. Uiteindelijk heeft Lorenzo een plan opgesteld om Bavaria te gaan verkopen op verschillende luchthavens in Oman. Het resultaat van dit project was een 8,1