Student commerciële economie op zoek naar meewerkstage

Marrit

campagnes opstarten, klanten benaderen en andere marketing of sales werkzaamheden.

Dit is Marrit

Dit is het profiel van Marrit

Marrit is een tweedejaars studente commerciële economie aan de HVA. Voor de meewerkstage die ze in het derde jaar moet lopen is ze op zoek naar een uitdagende stage waarbij ze communicatie, marketing en/of sales werkzaamheden op kan pakken.

Na haar havo diploma is ze gestart met de opleiding commerciële economie en dit bevalt haar heel goed. Ze heeft binnen de opleiding commerciële economie gekozen voor de studierichting marketing en sales
omdat ze de ervaringen vanuit haar ouders heeft meegekregen. Haar moeder werkt in de marketing en haar vader is ondernemer. Hierdoor heeft ze in de loop van de jaren dezelfde interesses ontwikkeld.

Tijdens de opleiding en bijbaan heeft ze ervaring opgedaan met SPSS en het werken met een CRM systeem. Ook kan ze goed met de Microsoft programma's overweg.

Vier woorden die Marrit omschrijven zijn:
✔ Geordend
✔ Sociaal
✔ Adaptief
✔ Leergierig
✔ Communicatief vaardig

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Marrit werkt voor een tussenpersoon voor hypotheken en levensverzekeringen. Tot november 2021 was ze telemarketeer, waarbij ze klanten en hun financiële producten analyseerde en daarbij een adviesgesprek aanbood bij een van de adviseurs. Sinds december 2021 is ze projectleider van lopende zaken, dit houdt in dat ze klantcontact heb na adviesgesprekken en daarbij communiceert met adviseurs wat de volgende stappen zijn in het omzettraject.

Marrit heb twee en een half jaar gewerkt als vrijwilliger bij een voetbalvereniging. Voornamelijk horeca verrichtingen: bardienst en lunchvoorzieningen.