Student Commerciële Economie op zoek naar een sales gerichte stage!

Nino

Nino kan jullie ondersteunen op de verkoopafdeling

Dit is Nino

Maak kennis met Nino (22) uit regio Apeldoorn. Hij heeft eerst een MBO opleiding gedaan en nu is hij bezig met de opleiding Commerciële Economie. Daarom is hij nu op zoek naar een meewerkstage richting sales. Nino is per september beschikbaar en kan dan vijf dagen in de week meewerken.

Nino heeft al veel ervaring met sales! Zijn eerder opleiding was gericht op verkoop richting de automobiliteitsbranche. Hier moest hij ook een aantal keer stage lopen. Hier heeft hij veel geleerd over verkoopgesprekken voeren, proactief en initiatiefrijk te werken en om communicatief te zijn. Omdat hij nog niet uitgeleerd was, is hij doorgestroomd naar commerciële economie en dat bevalt hem goed. Nino vindt de opleiding leuk en uitdagend. Hij heeft hier veel geleerd over discipline en heeft nu ook al zijn propedeuse binnen! Zoals verwacht vindt hij het leukste vak sales. Maar ook communicatie ligt hem goed. Minder interessant vindt hij de vakken die te maken hebben met marketing analytics.

Later wil Nino dan ook de sales in! Uiteindelijk wil hij het autobedrijf van zijn vader overnemen. Maar voordat hij dat gaat doen wil hij graag nog verkoop ervaring opdoen in andere bedrijven. Te beginnen met zijn stage. Nino kan voor jullie meewerken om z bij te dragen aan verkoopdoelen, sales activiteiten, koude acquisitie en klant contact.

Nino kwam op mij over als een een jongen van “niet lullen maar poetsen”. Hij is zelf gemotiveerd, sociaal en gedisciplineerd. Hij vindt het vooral leuk om in groepen samen te werken. Hij is dan niet altijd degene die natuurlijk de leiding pakt, maar hij zorgt er wel voor dat iedereen verantwoordelijk gehouden worden voor zijn taken. Waar hij nog in wil groeien zijn zijn presentatie vaardigheden. Hij is soms wat zenuwachtig als hij voor een groep moet praten.

In het weekend werkt Nino in de zaak van zijn ouders als autoverkoper. Verder heeft sport hij graag en gaat hij in de weekenden wat drinken met zijn vrienden en vriendin.

Zijn jullie op zoek naar een jongen met ervaring in sales en klantcontact? Dan stel ik Nino graag aan jullie voor.

Dit kan Nino voor je doen

- Salesplan schrijven
- Koude Acquisitie
- Relatiemanagement
- Klantcontact
- Accountplan
- Concurrentieanalyse
- Telefonische verkoop
- Doelgroeponderzoek

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Nino heeft tot op heden twee schoolprojecten afgerond en is momenteel bezig met het derde project. Zijn eerste project was een Marketing Audit voor een bedrijf in Hengelo. Dit project werd uitgevoerd in een groep van vier personen. Nino heeft hierin verschillende taken uitgevoerd, een van deze taken was een concurrentieanalyse maken. dit project is afgerond in juni 2019, het eind resultaat voor dit project was een 7.

Het tweede project was een Sales- en accountplan opstellen voor een sauzenbedrijf. Dit project werd uitgevoerd door vier personen. tijdens dit project kreeg Nino de taak om de trends en ontwikkelingen in kaart te brengen. dit project werd afgerond in december 2019, het eindresultaat was een 6.