Student Commerciële Economie op zoek naar een sales gerelateerde bijbaan!

Querijn

Querijn heeft al verschillende banen binnen de sales gehad en wil zijn kennis gaan toepassen naast zijn studie.

Dit is Querijn

Maak kennis met Querijn. Een 22 jarige student "Commerciële Economie", die op zoek is naar een bijbaan binnen de sales of eventmanagement. Zijn voorkeur voor eventmanagement komt uit zijn minor Business of sport and entertainment, maar hij zou ook graag binnen de sales aan de gang gaan. Vanaf juli is Querijn 16 uur per week inzetbaar en tijdens de zomervakantie zelfs meer dagen.

Querijn heeft voordat hij met Commerciële Economie is gestart al een aantal opleidingen gevolgd. Vanaf de HAVO startte hij met Communication and multimediadesign, maar hij kwam er al snel achter dat in zijn ogen de opleiding verschrikkelijk was. Vervolgens is Querijn gestart met de opleiding leraar Engels, wat hij vervolgens een van de leukste opleidingen vond. Zijn enige valkuil zat in de literatuur die hij moest bestuderen. Hierdoor heeft hij het niet gehaald, maar is hij uiteindelijk wel bij zijn huidige opleiding Commerciële Economie gekomen, waar hij nog geen moment spijt van heeft gehad. Doordat Querijn was gestopt met zijn opleiding heeft hij wel al 8 maanden ervaring bij een salesbedrijf. Deze ervaring wil hij dan ook graag gaan toepassen bij zijn nieuwe bijbaan.

Momenteel loopt Querijn stage bij een sportmarketingkantoor, waar hij zich bezighoudt met nieuwe acquisitie en vooral op zoek gaat naar nieuwe sponsoren. De dagtaken die daar bij horen zijn dan ook het zoeken naar nieuwe sponsoren voor bedrijfsevenementen en daarnaast het organiseren van sportevenementen. Bij het zoeken naar nieuwe bedrijven regelt Querijn zelf de marketing voor het vinden van bedrijven en zorgt hij vervolgens ook dat die bedrijven klant worden. Over de stage en banen van Querijn is onderaan de pagina meer te vinden.

Zoals eerder aangegeven zit Querijn niet stil tijdens zijn opleiding en heeft hij dan ook al aardig wat ervaring opgedaan. Deze ervaring zal goed van pas komen tijdens de werkzaamheden die hij zal gaan uitvoeren. Querijn geeft wel aan dat hij soms last heeft van opstartproblemen tijdens zijn opdrachten, maar als hij start gaat hij er volledig voor. Woorden die Querijn omschrijven:
- Sportief
- Sociaal
- Spontaan
- Direct
- Oplossingsgericht

Dit kan Querijn voor je doen

✔ 16u per week meewerken
✔ Sales gerelateerde werkzaamheden uitvoeren
✔ Klant contact oppakken
✔ Ondersteuning bieden binnen verschillende teams

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Querijn heeft tijdens zijn studie commerciële economie een aantal relevante ervaringen opgedaan die hem een voordeel geven ten opzichte van gemiddelde studenten. Zo heeft hij geleerd van docenten die ervaring hebben opgedaan bij bedrijven als Nike, Adidas en Shell. Zodoende heeft hij door middel van praktijkopdrachten de fijne kneepjes van het vak verbeterd. Dit heeft hem onder meer geholpen bij het overtuigen van mensen met een bezwaar.

Querijn heeft ook 8 maanden lang bij Uitblinkers gewerkt. Dat is een sales bureau dat voor onder andere Eneco werkt dat studenten in dienst heeft. Hier was hij al snel een van de beste verkopers, en maakte hij het zijn missie telkens zijn eigen sales records te breken.

Tot slot doet Querijn in het derde jaar van zijn studie een meewerk stage bij SportsGen, een sportmarketingbedrijf gevestigd in Womer. Hier focust hij zich op de acquisitie- en naleving van sponsoring(contracten). Ook heeft hij de rol van eventmanager op zich genomen voor een kennis- en netwerk evenement genaamd WHATNEXT. Dit evenement dat zich focuste op kernwaarde 1 van het bedrijf: Ambitie, heeft zijn stagebedrijf nieuwe en verbeterde klantrelaties opgeleverd vanwege het succes.