Statistiek en marketing talent Lisanne zoekt een uitdagende afstudeerstage!

Lisanne

Lisanne kan een strategisch marketing advies voor u uitstippelen.

Dit is Lisanne

Dit is Lisanne: een enorm economisch en commercieel jong talent, woont nu in de omgeving van Enschede en is per direct vijf maanden beschikbaar voor een afstudeerstage waarin ze een onderzoek doet en daarnaast ook wil meewerken! Ze is sociaal, enthousiast en ontzettend resultaatgericht! Lisanne is goed in cijfers, haalde zelfs twee tienen voor het vak statistiek en combineert haar cijfermatige kennis graag met creativiteit in marketingvakken.

Naast haar enorme cijfermatige inzicht beschikt Lisanne ook over zeer goede communicatieve vaardigheden. Ze heeft veel affiniteit met de Nederlandse taal en is daar soms nog een pietlut in. Al met al is Lisanne een zeer intellectuele jongedame. Haar stage deed ze op Curaçao waar ze niet 1 maar 2 marketingplannen schreef voor verschillende bedrijven. Ze leerde hier ook om op haarzelf te vertrouwen dat alles altijd wel goed komt.

Haar stagebedrijf trok helaas last minute de stekker uit haar afstudeeronderzoek, dus vandaar dat Lisanne nu nog per direct op zoek is naar een nieuwe afstudeerplek! Ze heeft beschikking over een auto en komt daarmee graag uw kant op!

Dit kan Lisanne voor je doen

- Opzetten en uitvoeren van (internationaal) marktonderzoek
- Het opzetten van een marketingplan
- In de markt zetten van een nieuwe product of dienst (businessplan)
- Het uitvoeren van een concurrentieonderzoek
- Meewerken op de marketing of communicatie afdeling
- Het opzetten van een communicatieplan
- Social Media community manager

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

In het vierde jaar van de opleiding Commerciële Economie heeft Lisanne, samen met een tweetal anderen, een strategisch marketingplan opgesteld voor de overkoepelende sportorganisatie van de stad Deventer. Hierbij heeft de onderzoeksgroep zich specifiek gericht op studenten om zo een passend sportaanbod te creëren voor deze doelgroep.

In het derde jaar van de opleiding Commerciële Economie heeft Lisanne, samen met een drietal anderen, een sales-en accountplan opgesteld voor hockeymerk Reece Australia. Hierbij is een exportplan opgesteld voor export van hun producten naar Turkije.

In het derde jaar van de opleiding Commerciële Economie heeft Lisanne stage gelopen bij villapark en resort Coral Estate op Curaçao. Hierbij heeft zij een marketingplan opgesteld en heeft zij tevens praktijkervaring op kunnen doen.