Sijmen is een hbo-student commerciële economie en zoekt per februari 2022 een sales gerelateerde afstudeerstage!

Sijmen

Sijmen kan diverse werkzaamheden uitvoeren richting sales.

Dit is Sijmen

Graag stel ik je voor aan Sijmen!

Na de havo koos hij voor voor de hbo studie commerciele economie. Echter was hij pas 17, en was hij nog niet echt bezig met zijn opleiding. Ondanks dat hij toch bijna alle punten had gehaald, besloot hij te stoppen.

Uiteindelijk heeft hij toch dezelfde opleiding gekozen op de HAN in Nijmegen. Daar had hij het wel super goed naar zijn zin. Tijdens de opleiding is hij tot de conclusie gekomen dat sales echt zijn ding is. Marketing is iets wat hem minder trekt.

Tijdens zijn opleiding heeft hij ook een eerdere sales gerelateerde stage afgerond. Hierbij heeft hij diverse werkzaamheden uitgevoerd op de inside saleafdeling. Denk aan acquisitie, leadmanagement, opstellen van contracten voor de accountmanagers etc. Ook zou Sijmen tijdens deze studie eigenlijk meelopen met bedrijfsbezoeken. Door corona is dit helaas via online meetings gegaan.

Hij had eigenlijk al een afstudeerstage maar deze is helaas afgeketst. Sijmen start per februari 2022 met zijn afstudeertraject. Dit zal geen scriptie zijn maar het toepassen van een adviesmodel, waarvan het raamwerk al ontwikkeld is afgelopen studiejaar. Bij voorkeur heeft de organisatie ook een salesteam van ongeveer 10 medewerkers.

Hij is beschikbaar voor 20 weken en kan ongeveer 2 a 2,5 dag per week meewerken binnen een organisatie.

Dit kan Sijmen voor je doen

- Diverse saleswerkzaamheden. Denk hierbij aan klantcontact, meegaan op klantbezoek etc.