Resultaatgerichte en Energieke student Commerciële Economie op zoek naar een afstudeerstage

Demi

Gemotiveerde student Commerciële Economie met uitgebreide B2C-ervaring en een passie voor klantgerichte sales en accountmanagement.

Dit is Demi

Mag ik je voorstellen aan Demi (28)? Demi is een enthousiaste student Commerciële Economie uit Rotterdam die op zoek is naar een commerciële afstudeerstage vanaf september. Voor haar afstudeerstage is zij op zoek naar een organisatie waar zij 2 dagen mee kan werken en de overige dagen aan haar onderzoek kan besteden.

Voordat ze aan deze opleiding begon, heeft Demi haar diploma in Fashion Design behaald op het mbo. Ze realiseerde zich echter al snel dat naast haar creatieve kant, de commerciële aspecten ook van groot belang zijn om succesvol te kunnen zijn. Dit is de reden waarom ze besloot om verder te gaan met Commerciële Economie. Haar opleiding is breed, maar ze merkt dat ze vooral enthousiast wordt van de commerciële kant, zoals het contact met klanten en het voeren van commerciële gesprekken.

Demi heeft al de nodige ervaring opgedaan in het werkveld. Zo heeft ze vier jaar lang B2C-sales gedaan bij een sportschool, waar ze heeft gewerkt. Daarnaast heeft ze ook ervaring opgedaan als klantenservicemedewerker bij de Bijenkorf en momenteel werkt ze bij de ANWB Alarmcentrale. Daar werkt ze voor de buitenlandse dienst, waar ze gestrande Nederlanders helpt om veilig thuis te komen. Ze fungeert als het contactpersoon tussen de lokale garages, de ANWB en de mensen met pech.

Demi is al eens begonnen aan een afstudeerstage, maar omdat het een startup was met weinig informatie en diepgang, heeft ze besloten om te stoppen. Daarom is ze nu op zoek naar een organisatie met duidelijke afspraken en een concreet vraagstuk waar ze aan kan werken. Voor haar afstudeerstage is Demi dan ook op zoek naar een organisatie waar ze zich kan richten op sales en accountmanagement. Hoewel ze tot nu toe vooral ervaring heeft opgedaan in B2C-sales, wil ze graag haar vaardigheden in B2B-sales en het voeren van gesprekken verbeteren.

Demi staat bekend als een energiek persoon die snel leert en goed in een team kan werken. Mensen werken graag met haar samen vanwege haar positieve en sociale karakter. Woorden die Demi omschrijven:
✔ Creatief
✔ Energiek
✔ Leergierig
✔ Zelfstandig
✔ Proactief

Dit kan Demi voor je doen

✔ 2 dagen per week meewerken
✔ Sales/accountmanagement
✔ Onderzoek uitvoeren