Regina, deeltijd student Commerciële Economie, op zoek naar bijbaan (32-40 uur per week)

Regina

Regina heeft ervaring met accountmanagement, klantcontact en recruitment

Dit is Regina

Mag ik je voorstellen aan Regina? Regina zal in februari beginnen aan haar deeltijdopleiding Commerciële Economie. Op dit moment is ze op zoek naar een fulltime bijbaan gericht op commercie of marketing tot februari. Vanaf februari wil ze graag parttime blijven werken binnen uw organisatie terwijl ze haar opleiding volgt.

In haar vrije tijd geniet Regina van leuke activiteiten met vrienden en familie, kijkt ze graag naar films en is ze een enthousiaste lezer. Ze is een sociaal persoon die graag in contact staat met anderen.

Regina heeft een MBO-4 opleiding afgerond in junior accountmanagement, waarbij ze waardevolle ervaring heeft opgedaan in recruitment. Haar eerste stage duurde 5 maanden en was bij een uitzendbureau. Hier was ze bezig met recruitment en het zoeken naar geschikte kandidaten in de CRM-database. Haar tweede stage was bij een bedrijf gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling, die 10 weken duurde. In deze stage nam ze zelf intakegesprekken af en probeerde ze kandidaten te matchen met klanten. Klantcontact was een belangrijk onderdeel van deze stage.

Regina is gedreven en wil graag meer relevante werkervaring opdoen. Ze beheerst zowel Nederlands als Engels goed, zowel in woord als geschrift. Ze is fulltime beschikbaar en wil daarna graag parttime blijven werken.

Regina kan worden omschreven als:
- Flexibel
- Klantgericht
- Zelfstandig
- Sociaal
- Hardwerkend

Dit kan Regina voor je doen

✔ Ondersteuning bieden in klantcontact
✔ Recruitment
✔ Accountmanagement
✔ Fulltime meewerken
✔ Parttime aanblijven vanaf februari

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Van september 2021 tot februari 2022, heeft Regina stage gelopen bij het bedrijf Carriere uitzendbureau. Hier liep Regina stage als recruiter en kreeg diverse opdrachten van uit school. Ze was verantwoordelijk voor het uitvoeren van aquisitie en op zoek gaan naar kandidaten. Dit pakte ik aan door op verschillende platformen te gaan zoeken. Dit heeft ze nauwkeurig afgerond, waardoor ze over mocht naar haar laatste jaar.

Van maart tot mei 2023 heeft Regina stage gelopen bij het bedrijf, Van Maanen Recruitment. Hier was het haar taak om zoveel mogelijk kandidaten te bemiddelen. Dit deed ze door middel van het platform Werk.nl en Indeeed te gebruiken en intake gesprekken in te plannen. Het resultaat ervan was, dat Regina heeft kunnen helpen de wekelijkse omzet te verhogen.

In het derde jaar, volgde Regina een keuzedeel genaamd praktijkonderzoek. Hier kreeg ze de taak om een onderzoeksrapport op te stellen met onderwerp naar keuze. Regina besloot om het over haar toen de tijd huidige baan te hebben, met als hoofdvraag: Wat houdt het personeelstekort voor Dirk in? Dit pakte ze aan door een gesprek aan te gaan met haar filiaalmanager en onderzoek te doen op het internet