Niels student Facilitair Eventmanagement op zoek naar een afstudeerstage per februari

Niels

Niels kan ondersteuning bieden tijdens het voorbereiden, organiseren en uitvoeren van evenementen

Dit is Niels

Mag ik je voorstellen aan Niels (20)? Een student Facilitair Eventmanagement die voor februari op zoek is naar een afstudeerstage. Tijdens zijn afstudeerstage zal Niels 4 dagen per week mee kunnen werken en 1 dag aan zijn opdracht besteden. Gezien zijn opleiding vindt hij het ook geen probleem, om wellicht in de avond of het weekend mee te werken.

Na het afronden van de mavo heeft Niels de opleiding facilitair leidinggevende gestudeerd op het MBO. Binnen deze opleiding stond tijdens het laatste jaar het vak evenementen centraal. Tijdens dit vak moest hij met klasgenoten een fictief evenement organiseren en hij kwam er toen ook achter dat hier daadwerkelijk zijn interesses liggen. Bij de zoektocht naar een gelijkwaardige doorgroei mogelijkheid is Niels uitgekomen bij Facilitair Eventmanagement, waar hij nog geen moment spijt van heeft gehad. Hij vindt het vooral interessant dat je niet op de achtergrond zit, maar juist binnen het werkveld productief bezig bent.

Tijdens zijn opleiding heeft Niels al verschillende opdrachten uitgevoerd, waaronder het organiseren van een Halloweenfeest in de Westergasfabriek. Dit feest wordt daadwerkelijk uitgevoerd en zij moeten hier een eigen draai aan geven. Onderdelen hiervan zijn het in kaart brengen van de kosten, waaronder beveiliging, opbouw, aankleding, uitbesteding externe bedrijven en de budgettering die hier bij komt kijken. Over zijn project op het MBO is onderaan de pagina meer te vinden.

Niels staat bekend als een liefdevol persoon die veel aandacht geeft en oprecht is. Hij is daarnaast zeer ambitieus en ziet zichzelf al in de evenementenbranche aan de slag gaan. Woorden die Niels omschrijven:
- Harde werker
- Positief
- Doorzetter
- Actief
- Ambitieus

Dit kan Niels voor je doen

✔ 4 dagen per week meewerken
✔ Alles organiseren rondom evenementen
✔ Flexibel meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Niels heeft tijdens zijn laatste afstudeerstage op het MBO niv.4 opleiding een draaiboek gemaakt voor het project calamiteitenplan van het bedrijf Victoria Schoonmaak te Alkmaar. Hierin staat van A t/m Z wat er moet gebeuren bij welk soort calamiteit die er op dat moment plaats vind. Een bhv-cursus gevolgd, ontruimingsplan, bedrijfsnoodplan en RI&E opgesteld, plan van aanpak en volledige plattengronden gemaakt, lijst met BHV-ers + telefoonnummers & taakverdeling opgehangen in het pand. Dit project afgerond met een 7. Vanwege privacy reden van Victoria Schoonmaak mag ik helaas geen bewijsstukken delen.