Meline studente Commerciële Economie op zoek naar een marketing gerelateerde afstudeerstage

Meline

Meewerken binnen analytische marketing en daarnaast een onderzoek uitvoeren

Dit is Meline

Mag ik je voorstellen aan Meline (21)? Een gedreven studente in haar laatste jaar commerciële economie, is op zoek naar een organisatie waar ze haar afstudeerstage kan vervullen. Haar focus ligt op de afstudeerrichting marketing en sales, met een specifieke interesse in analytische marketing. De keuze voor deze richting is voortgekomen uit Meline's ontdekking van haar voorliefde voor de analytische kant van marketing tijdens haar opleiding.

Gedurende haar studie heeft Meline zichzelf leren kennen en heeft ze een passie ontwikkeld voor het onderzoeken, bedenken van marketingstrategieën en creëren van marketinguitingen. Haar voorkeur ligt duidelijk bij de analytische aspecten, waarbij ze aanzienlijke ervaring heeft opgedaan met tools zoals Google Analytics.

Naast haar reguliere studie heeft Meline een minor gevolgd in Business processen en analytics management. In het kader van deze minor heeft ze onderzoek gedaan naar verschillende afdelingen binnen een organisatie vanuit een managementperspectief. Dit heeft haar geholpen om een helder beeld te krijgen van haar interesses en heeft bevestigd dat haar toekomst in de richting van marketing ligt.

Meline heeft praktijkervaring opgedaan tijdens haar stage bij Young Capital, waar ze verantwoordelijk was voor de SEO. Haar taken omvatten onder andere het schrijven van teksten, coderen van de website en het uitvoeren van onderzoek naar click-through rates en website-optimalisatie. Haar bijdragen hebben geleid tot een meer klantvriendelijke website, wat resulteerde in een toename van het aantal bezoekers.

Voor haar afstudeerstage is Meline op zoek naar een organisatie waar ze haar analytische marketingvaardigheden verder kan ontwikkelen en tegelijkertijd een diepgaand onderzoek kan uitvoeren. Ze is bereid om 2,5 dagen per week actief bij te dragen aan het werk van de organisatie, met de rest van haar tijd toegewijd aan het schrijven van haar scriptie gedurende een periode van 20 weken. Met haar enthousiasme, analytische vaardigheden en ervaring is Meline klaar voor een uitdagende afstudeerstage in de wereld van marketing en sales.

Woorden die Meline omschrijven:
- Gemotiveerd
- Betrouwbaar
- Verantwoordelijk
- Gedisciplineerd
- Teamspeler

Dit kan Meline voor je doen

✔ Analytische marketing
✔ 2,5 dag per week meewerken
✔ Onderzoek uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

In haar derde-schooljaar heeft Meline stage gelopen bij YoungCapital op de SEO afdeling (Online Marketing). Zij heeft hier de website van Student Job NL geoptimaliseerd. Zo heeft Meline veel gewerkt met Google Analytics en Google Search Console, waarmee zij nieuwe categorieën toegevoegd heeft aan de website.

Daarnaast kan Meline zowel zelfstandig werken als in een team, en kan zij goed plannen en organiseren. Ook kan Meline zeggen dat zij erg gestructureerd en gemotiveerd is, om nieuwe dingen te leren en zeker niet bang ben om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Verder heeft Meline opdrachten uitgevoerd voor GRO Together, Heineken en Thuisbezorgd waarbij zij marketingstrategieën moest bedenken, en daarbij ook marketing-uitingen. Zo werkte zij veel mensen Canva.