Megan Studente Commerciële Economie op zoek naar een sales afstudeerstage

Megan

Megan kan zich bezig houden met verschillende sales gerelateerde werkzaamheden en daarnaast een scriptie schrijven

Dit is Megan

Mag ik je voorstellen aan Megan (22)? Een studente Commerciële Economie die voor februari op zoek is naar een sales gerelateerde afstudeerstage. Tijdens haar afstudeerstage kan Megan 2,5 dag per week meewerken en de overige dagen aan haar scriptie besteden. Naast het uitvoeren van haar onderzoek wil Megan zich graag bezig houden met warme acquisitie, klantenbinding en accountmanagement.

Na het behalen van de havo wist Megan nog niet goed wat zij leuk vond, maar zij wist wel dat mode haar interesseerde. Er zijn alleen weinig mode opleidingen op het HBO, waardoor zij de keuze heeft gemaakt om de versnelde MBO opleiding Fashionmanagement te volgen. Op deze opleiding heeft zij veel ontwikkeling doorgemaakt, waardoor zij vervolgens de keuze heeft gemaakt om Commerciële Economie te gaan studeren. Hier heeft zij nog geen moment spijt van gehad, aangezien zij veel heeft geleerd en zo heeft kunnen achterhalen waar haar interesses naar uitgaan en dat is richting de sales.

Tijdens haar opleiding heet Megan verschillende projecten uitgevoerd, waaronder het opzetten van een startup met medestudenten. Zij moesten daarvoor zelf een financieel plan schrijven, samen met een marketing- en salesplan. Over de projecten is onderaan de pagina meer te vinden.

Naast de verschillende projecten waarmee Megan ervaring heeft op gedaan, heeft zij ook een meewerkstage gelopen in de emailmarketing. Tijdens deze stage heeft Megan zich vooral bezig gehouden met het schrijven van SEO teksten, de website optimaliseren en daarnaast uitingen maken om te posten. Daarnaast heeft zij ook al 4 jaar ervaring als verkoopmedewerker bij een juwelier.

Megan staat bij haar vrienden en familie bekend als een zorgelijk en open persoon die altijd alles deelt met anderen. Woorden die Megan omschrijven:
- Creatief
- Leergierig
- Belangstellend
- Sociaal
- Spontaan
- Enthousiast

Dit kan Megan voor je doen

✔ 2,5 dag per week meewerken
✔ Onderzoek uitvoeren
✔ Accountmanagement
✔ Sales

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Megan werkt als bijbaan al ruim vier jaar met veel plezier als sales medewerker in een kleding/sieraden winkel. Hierbij houdt zij zich vooral bezig met het stimuleren van de verkoop en klantenbinding. De afgelopen jaren heeft Megan door het werken in de winkel vooral geleerd hoe ze met klanten om moet gaan en via wat voor soort gesprekstechnieken zij klanten tot een aankoop kan overtuigen. Daarnaast weet ze erg goed hoe je een product of dienst op de juiste manier kan tentoonstellen.

Megan heeft in het tweede jaar van haar studie samen met vier medestudenten van a tot z een Startup Company op moeten zetten. Hierbij hebben zij een zelf bedacht product moeten ontwikkelen en in de markt gebracht. Verder heeft Megan zich tijdens dit project ook veel bezig moeten houden met customer journey mapping hierbij is de gehele klantreis in kaart gebracht. Door dit project heeft Megan veel ervaring opgedaan omtrent het complete sales proces en alles wat daarbij komt kijken.