Leergierige student commerciële economie op zoek naar een uitdagende afstudeerstage

Kiona

Kiona kan direct meewerken op het gebied van marketing en kan daarnaast strategische marketingvraagstukken oppakken binnen de organisatie

Dit is Kiona

Ik stel je graag voor een Kiona!

Kiona is een ambitieuze en gedreven studente die momenteel bezig is met haar opleiding Commerciële Economie. Ze woont in de omgeving van Venlo en is 20 jaar oud. Kiona heeft altijd al interesse gehad in economische vakken en heeft tijdens haar middelbare schooltijd gemerkt dat ze de commerciële kant op wilde gaan. Het vakgebied Marketing & Sales sprak haar het meeste aan en daarom heeft ze gekozen voor de opleiding Commerciële Economie.

Naast haar studie werkt Kiona als Inside Sales Medewerker en Product Manager, waar ze veel ervaring opdoet op het gebied van online marketing en product management. Kiona ondersteund het management met verschillende werkzaamheden. Ze vindt het leuk om klanttevredenheidsonderzoeken uit te voeren en zich bezig te houden met strategische marketing, zoals onderzoek naar nieuwe producten in de markt brengen.

Kiona moet een volledig leerjaar afstuderen. In eerste instantie is ze op zoek naar een bedrijf voor een half jaar, wat na die tijd verlengd kan worden met nog een half jaar als beide partijen tevreden zijn. Ze is op zoek naar een bedrijf waar ze veel kan meewerken op het gebied van Sales & Marketing. Ze is flexibel in de invulling van haar stage en wil graag 50% van de tijd meewerken aan zowel sales- als marketingactiviteiten. Daarnaast is het behalen van de 5 leeruitkomsten vanuit school is voor haar een belangrijk doel uit eindelijk haar diploma te behalen. Deze leeruitkomsten zijn afgestemd op bepaalde vraagstukken binnen jullie organisatie.

Kiona is een harde werker en heeft een groot doorzettingsvermogen. Ze is sociaal en vindt het leuk om in een team te werken. Ze is bescheiden, maar ook enthousiast en open in haar communicatie. Kiona is direct en durft haar mening te geven, wat haar een waardevolle toevoeging maakt voor ieder team waarin ze werkt.

Woorden die Kiona verder omschrijven zijn:
- Sociaal
- Bescheiden
- Ontzettend leergierig
- Professioneel
- Open en eerlijk

Dit kan Kiona voor je doen

- Klanttevredenheidsonderzoek
- Marktonderzoek
- Strategische marketing
- Werkzaamheden op marketinggebied
- Saleswerkzaamheden

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Kiona heeft tijdens haar eerste jaar een adviesplan geschreven voor de Rusheuvel in Oss. Kiona was voorzitter van de projectgroep en was verantwoordelijk voor de taakverdeling en planning gedurende het project. Dit project bestond uit het doen van interne/externe analyses, marktonderzoek en een advies. Dit project werd afgerond met een ruime voldoende (6,5)

Tijdens haar stage bij Copaco heeft Kiona zelfstandig een onderzoek uitgevoerd en een advies geschreven. Dit project richtte zich op de marketing van Copaco en specifiek het team Datamanagement en Security.

Persoonlijk leiderschap was een belangrijke vaardigheid tijdens dit project. Kiona deed namelijk voor het eerst zelfstandig een onderzoek. Kiona heeft haar stage uiteindelijk behaald met een 7,4