Leergierige student 'Commerciële Economie' op zoek naar een leuke meewerkstage!

Tristan

Tristan kan binnen de organisatie aan de slag met een marketingplan en kan daarnaast de marketingafdeling ondersteunen.

Dit is Tristan

Maak kennis met Tristan!

Tristan zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding 'Commerciële Economie'. Tristan is op zoek naar een leuk bedrijf waar hij vanaf februari 20 weken lang mee kan draaien binnen de organisatie. Zijn interesses liggen voornamelijk op het gebied van strategische marketing en branding & communication. Hij is dan ook op zoek naar een bedrijf die hem de mogelijkheid geeft om een strategisch marketingplan te schrijven en daarnaast laat meewerken op de marketingafdeling.

Tristan heeft voor de opleiding 'Commerciële Economie' gekozen, omdat het gericht is op de B2B markt. Daarnaast is Tristan altijd al geïnteresseerd geweest in Sales, wat een belangrijk onderdeel is tijdens de opleiding . Tristan gaat graag aan de slag bij een informele organisatie die hem de kans geeft meer te leren over strategische marketing.

Aspecten die hem verder aanspreken zijn 'Branding & Communication' en 'Brand identity"

Woorden die Tristen verder omschrijven zijn:
- Communicatief sterk
- Sociaal
- Harde werker
- Perfectionistisch

Dit kan Tristan voor je doen

- Opstellen van een strategisch marketingplan
- Marktonderzoek doen
- Ondersteunen marketingafdeling

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tristan heeft in zijn propedeuse jaar op het Avans verschillende retailmarketing gerelateerde projecten uitgevoerd, onder andere een klanttevredenheidsonderzoek voor Etos Oisterwijk en Nivo Sport Reusel.

Nu in het 2e jaar van de opleiding commerciele economie op het Fontys heeft Tristan een project branding & communication afgerond en is hij bezig met een sales project.