Leergierige commerciële economie student is opzoek naar een afstudeerstage per januari!

Nicole

Nicole zal een afstudeeronderzoek doen richting een marketingvraagstuk.

Dit is Nicole

Ik stel je graag voor aan Nicole!

Nicole komt uit Veghel en is 22 jaar oud. Ze zit in het laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie aan het Avans in Den Bosch. In haar vrije tijd danst Nicole graag, zo doet ze al 16 jaar aan moderne jazz en is ze graag actief bezig of met vriendinnen op pad. Nicole is opzoek naar een afstudeerstage per eind januari, hiervoor zal ze een afstudeeronderzoek schrijven. Het onderzoek is een PCDA-cyclus en zal gericht zijn op marketingvraagstuk, welk vraagstuk wordt besloten in overleg met het bedrijf. Nicole zal 5 dagen, gedurende 20 weken, aan de slag gaan binnen de organisatie. Hierbij zal ze 1 tot 2 dagen meewerken met de bedrijfsprocessen.

Voor de opleiding Commerciële Economie heeft Nicole de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementenorganisatie op het MBO afgerond. Tijdens de opleiding kwam ze erachter dat de onderwerpen financiën en data analyseren haar enorm interesseren. Hierom heeft ze ervoor gekozen om door te studeren naar haar huidige opleiding.

In jaar 3 heeft Nicole een waardevolle meewerkstage gedaan bij 10Xcrew waarbij ze een experiment heeft uitgevoerd om het effect van video's op een product pagina te bepalen. Hierbij heeft Nicole veel gewerkt met data-analyseren en is ze veelal bezig geweest met de achterkant van marketing bij een bedrijf. Door dit experiment heeft Nicole veel ervaring opgedaan met Excel en SPSS en kan hier gemakkelijk mee werken.

Nicole haar goede eigenschap is dat ze altijd op tijd is, ze is nog nooit in haar leven te laat gekomen en zal dit ook zo houden. Ze is enorm goed in plannen in zowel haar vrije tijd als tijdens school- en werktijd. Hierdoor is Nicole altijd geordend en punctueel. Hiernaast zit ze niet graag stil, Nicole zoekt altijd wat te doen is hierdoor enorm productief bezig.

Kenmerken die Nicole omschrijven zijn:
- Nieuwsgierig
- Enthousiast
- Productief
- Doorzetter

Dit kan Nicole voor je doen

✔ Afstudeeronderzoek richting een marketingvraagstuk
✔ Aan de slag met data-analyseren, Excel en SPSS
✔ Het uitvoeren van een marktonderzoek
✔ Formuleren van een sales- of marketingplan

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Nicole heeft een experiment uitgevoerd bij 10Xcrew. Nicole moest daarbij een marketingplan opstellen voor school en stage. Hoe de planning eruit komt te zien en wat voor vooronderzoek Nicole heeft gedaan. Na de plan-fase kwam de do-fase. Daarbij kregen taken die ik kan analyseren tijdens de check-fase en na de analyseren kwam de act-fase en besprak ik met mijn stagebegeleider wat voor factoren misten om het experiment valide te noemen.

Dit was een derdejaars stage voor Nicole. Hierbij moest ze 50% aan haar schoolopdracht werken en 50% meewerken. Nicole moet voor haar afstudeerstage 100% aan haar schoolopdracht werken.

Schoolopdracht is een PDCA-cyclus. Hierbij formuleren ze samen met hun stagebedrijf een marketingvraagstuk van 20 weken.