Leergierige Commerciële Economie student Bram per februari op zoek naar een uitdagende afstudeerstage.

Bram

Dit is Bram

Graag stel ik je voor aan Bram (23 jaar), een gedreven en sociale Commerciële Economie student die per februari mag afstuderen! Tijdens zijn afstuderen wilt gaat Bram zich bezighouden met een commercieel vraagstuk, maar kan daarnaast ook nog eens vier dagen meewerken. Het is voor Bram belangrijk dat hij tijdens het meewerken genoeg afwisseling heeft en ook echt iets kan leren. Hij heeft interesse in marketing, sales en events. Als hij een stage kan vinden waarin hij zich met al deze werkzaamheden bezig kan houden zou dat voor hem perfect zijn. Met zijn opdracht wilt hij een probleem binnen de organisatie onderzoeken en oplossen. Bram is extra gedreven om een hoog cijfer te halen, omdat hij na zijn hbo graag nog een master wilt doen, maar daarvoor nog 0,1 omhoog moet met zijn gemiddelde.

Na het behalen van zijn havo diploma is Bram gestart met de opleiding Technische bedrijfskunde. Echter, na enkele maanden kwam hij erachter dat dit toch te technisch voor hem was en is daardoor Commerciële Economie gaan studeren. Een keuze waar hij achteraf zeker geen spijt van heeft! Zijn interesse in techniek, natuur en wetenschap is er niet minder om geworden, maar ziet Bram zich later wel in een commerciële rol. Toen ik Bram vroeg wat hij het leukste vak vond kreeg ik als antwoord digital marketing en sales. Hij vindt het interessant hoe je (potentiele) klanten kan aantrekken en te binden. Het lijkt hem ook leuk om dit voor een evenement te doen, vooral de afwisseling en het direct zien van resultaat geeft hem energie. Ook geeft Bram aan dat hij goed is in organiseren en presenteren. Momenteel volgt Bram de Minor Rechten. Misschien niet iets dat direct aansluit op zijn opleiding, maar Bram heeft specifiek hiervoor gekozen omdat je in de marketing en verkoop ook met recht te maken krijgt.

Tijdens zijn meewerkstage in het derde jaar heeft bram bij een snel groeiende webwinkel stage gelopen en was hij verantwoordelijk voor het opzetten van marketingacties. Zo schreef hij content, zorgde voor visuele invulling en bedacht de achterliggende gedachte van een campagne. Verder organiseerde hij fotoshoots en had klantcontact voor speciale bestellingen. Dat Bram er momenteel dan ook nog werkt in de vorm van aan bijbaan is dan ook logisch. Tijdens zijn stage en school heeft Bram veel Engels moeten spreken en schrijven, dit is voor hem dan ook geen probleem. Verder is Bram afhankelijk van het OV en wilt maximaal één uur reizen (enkele reis). Wat Bram wel tijdens zijn stage wilt leren is vaker voor de uitdagendere weg kiezen. Als het hem makkelijk wordt gemaakt kiest hij vaak daar nog voor.

Personen in de omgeving van Bram omschrijven hem als:
o Enthousiast
o Communicatief sterk
o Gedreven (wilt goed cijfer voor zijn pre master)
o Verantwoordelijk
o Teamspeler

Dit kan Bram voor je doen

✔ Meewerken marketing- en salesafdeling
✔ Meewerken en bedenken marketingcampagnes
✔ Evenementen organiseren
✔ Vier dagen meewerken