Kaan een enthousiaste Commerciële Economie student per september beschikbaar voor een afstudeerstage

Kaan

Kaan kan aan de slag met marktonderzoeken voor bestaande of nieuwe markten, Customer Journey optimalisatie of een communicatieplan opstellen

Dit is Kaan

Maak kennis met Kaan! Kaan is een vierdejaars student commerciële economie die per direct op zoek is naar een afstudeerstage in de buurt van Eindhoven.

Kaan heeft altijd al ambities gehad om in de sales te werken, dit is de voornaamste reden dat hij voor de opleiding commerciële economie heeft gekozen. Hij heeft tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt gehad van zijn keuze, want het bleek dat zijn voorgevoel juist was! Naast zijn affiniteiten met sales is hij ook echt een onderzoeker en goed in marketingplannen opstellen.

Wat Kaan leuk vindt is het onderzoeken van nieuwe of bestaande markten voor zowel producten als diensten, het onderzoeken van de huidige customer journey en deze optimaliseren of een communicatieplan opstellen. Hij wilt tijdens zijn afstudeerstage niet alleen een onderzoek doen maar echt implementeren, hij vindt het dus belangrijk dat zijn stagebedrijf iets heeft aan zijn onderzoek!

Kaan heeft in de afgelopen drie jaar meermaals een project mogen uitvoeren met verschillende onderwerpen. Over een van die projecten vind je meer informatie onder het kopje 'ervaring'. Het leuke aan de groepsprojecten vindt Kaan het samenwerken en sparren met anderen. Wanneer hij samenwerk durft hij goed de leiding te nemen, hij leest zich namelijk altijd goed in en weet dan precies wat er moet gebeuren. Hij werkt dan ook heel gestructureerd en netjes.

Voor zijn afstudeerstage zoekt Kaan een wat kleinere organisatie waar binnen hij zijn opgedane kennis kan delen in de vorm van een onderzoek en implementatie. Naast zijn onderzoek is Kaan bereikt om de organisatie te helpen met werkzaamheden die commercieel gericht zijn!

Met Kaan haal je een student is huis die erg sociaal en rustig is. Kaan geeft aan dat hij echt een doorzetter is en voor zichzelf soms te kritisch is, dit komt vaak ten goed van de kwaliteit die hij levert.

Dit kan Kaan voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Stage DHL Freight Kaan heeft tijdens zijn derdejaars stage bij DHL Freight zich bezig gehouden met de leadgeneratie binnen de sales afdeling. Hierbij is hij middels onderzoek binnen de afdeling erachter gekomen dat er een groot verschil zit tussen de inside en outside sales medewerkers binnen de organisatie. Hiervoor heeft als oplossing Cold Calling geïntroduceerd en onderdeel gemaakt van de werkzaamheden van een binnendienst sales medewerker. Niet alleen is de leadgeneratie binnen de afdeling verdubbeld, maar ook is de brug tussen inside en outside sales verkleind wegens de ervaring acquisitie van de binnendienstmedewerkers.