HBO commerciële economie studente opzoek naar een afstudeerstage

Tamara

Tamara kan een marketing gerelateerd onderzoek uitvoeren en implementeren

Dit is Tamara

Dit is het profiel van Tamara uit Leiden. Tamara studeert HBO commerciële economie en start in september met haar laatste studiejaar. Daar hoort een afstudeerstage van 5 maanden bij, waarin ze ongeveer de helft van de week aan een onderzoek zit en de andere helft marketing gerelateerde werkzaamheden op kan pakken.

Tamara heeft succesvol de MBO opleiding facilitair leidinggevende afgerond. Ze besloot echter niet om door te studeren binnen dezelfde omgeving omdat ze graag wat meer commercieels wilde gaan doen. Ook ondernemen spreekt Tamara erg aan, wederom een onderdeel wat veel terug komt op de HBO opleiding commerciële economie. Tamara kwam er al redelijk snel achter dat binnen de marketing haar passie ligt, daarom heeft ze twee minors afgerond die beide gerelateerd zijn aan marketing. Een minor customer journey en een minor merken management. Meer over deze minors vind je onderaan het profiel.

Naast de vele theoretische kennis, minors en projecten heeft Tamara ook twee stages afgerond. Haar eerste stage was een redelijk brede marketing stage waarbij ze heeft gewerkt met email marketing, social media en het creëren van content. Het werken met programma's zoals Adobe heeft ze ook ervaring mee. Bij de tweede stage lag de focus meer op SEO/SEA en dus het creëren van geschreven content en de vindbaarheid daarvan. Meer over deze stage vind je ook onderaan het profiel.

Woorden die Tamara omschrijven:
- Proactief
- Doorzetter
- Planner/ secuur,
- Rustig
- Scoiaal

Een verbeterpunt van Tamara zou zijn dat ze soms te gehaaste beslissingen maakt en ervan uit gaat dat het goed is. Dit is voor haar een leerproces en hierdoor weet ze dat ze soms wat minder snel moet gaan. Dit wil ze dan ook zeker toepassen tijdens haar afstudeerstage.

Wil jij Tamara ontmoeten? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Tamara voor je doen

✔ Een marketing gerelateerd vraagstuk oplossen / onderzoek doen
✔ Ondersteuning bieden op de betreffende afdeling
✔ Content creëren (geschreven of beeld)

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tamara heeft tijdens haar studie twee minors gevolgd, namelijk customer journey en merkenmanagement. Daarin heeft ze veel geleerd over hoe de klantenreis van de klant er precies uitziet bij aankoop en hoe je een sterk en onderscheiden merk kan bouwen.

Verder heeft ze stage gelopen bij Docspro dat is ICT-service bedrijf, waarin ze zich vooral bezig hield met de taken als email marketing, social media, schrijven en creëren van content en het werken met Wordpress.

Daarnaast heeft ze ook afgelopen jaar stage gelopen bij SAM online marketing. Een klein marketingbureau in Leiden, waarin ze vooral met SEO werkzaamheden bezig was zoals; zoekwoorden onderzoek, het schrijven van artikelen, linkbuilding en het schrijven van product teksten.