HBO commerciële economie student per september opzoek naar een uitdagende afstudeerstage (5 maanden beschikbaar)!

Jeroen

Dit is Jeroen

Mag ik je voorstellen aan Jeroen (25)? Jeroen komt uit Heemstede en start na de zomer aan zijn laatste jaar van de HBO opleiding commerciële economie. Om zijn opleiding succesvol af te ronden moet hij een afstudeerstage doen van 5 maanden (20 weken) per september. Tijdens deze periode kan Jeroen verschillende vraagstukken oplossen, als deze maar gerelateerd zijn aan online marketing (dat is namelijk zijn afstudeerrichting). Hij zal dan 2 a 3 dagen per week aan het onderzoek besteden en de overige dagen kunnen integreren in het bedrijf en het (online marketing) team ondersteunen waar nodig.

Jeroen startte zijn HBO carrière aan de opleiding HBO communicatie & multimediadesign. Na het behalen van zijn propedeuse maakte hij de stap naar HBO commerciële economie. Waarom? Omdat hij de vond dat communicatie & multimediadesign te veel gefocust was op creativiteit. Het toepassen van zijn creativiteit doet Jeroen graag, maar dit moet wel gecombineerd worden met een zakelijk en winstgevend aspect (dat trekt in ieder geval de interesse van Jeroen nog meer). Zo zit hij op zijn huidige HBO opleiding helemaal op zijn plek en kan hij de creatieve skills die hij heeft geleerd tijdens zijn eerste jaar op HBO communicatie & multimediadesign goed toepassen (denk hierbij aan het werken met creatieve programma's als Adobe of het werken met webdevelopment programma's als Wordpress).

Tijdens de opleiding werkt Jeroen graag aan projecten en dan het liefst in teamverband. Dit werd bij zijn opleiding altijd gedaan in opdracht van echte bedrijven en dat maakte het natuurlijk nog leuker. Projecten die Jeroen zijn aandacht trokken waren projecten omtrent social media marketing en/of content marketing. Daarnaast werkt Jeroen ook nog altijd graag aan websites door deze te optimaliseren qua design of content (SEA/SEO).

Naast theorie en praktijk ervaring op school, heeft Jeroen ook een minor afgerond en eerder stage gelopen. Hij deed de minor ondernemerschap, waarbij de focus lag op ondernemen, sales, marketing en netwerken. Tijdens deze minor heeft hij zijn certificaat Google Analytics (SEA/SEO) behaald en in groepsverband een eigenbedrijf moeten opzetten. Hierbij was Jeroen mede verantwoordelijk voor het bouwen en optimaliseren van de website met SEA/SEO en het beheren van het social media kanaal (met de achterliggende strategie etc.).

Zoals eerder vermeld heeft Jeroen ook zijn meewerkstage afgerond. Deze liep hij bij een groot social media / online marketing bureau. Tijdens deze stage heeft hij super veel geleerd wat betreft het beheren van een social media kanaal, het hanteren van de juiste strategie en hoe je pakkende content creëert om de juiste doelgroep te bereiken.

Naast zijn studie werkt Jeroen normaal gesproken in de horeca, maar door corona is hij gestart als commercieel klantadviseur bij KPN. Hierdoor heeft hij goed leren communiceren, sales gesprekken te voeren en target/ deadlines te halen. Ook houdt Jeroen van sport, zoals voetbal, reizen en muziek.

Persoonlijk zou ik Jeroen omschrijven als zelfstandig, maar hij werkt ook graag in teamverband. Hij is er namelijk van overtuigd dat de juiste sfeer voor extra werkmotivatie zorgt. Als ik Jeroen zou moeten omschrijven in 5 woorden:
1. Gezellig
2. Hardwerkend/ aanpakker
3. Gemotiveerd
4. Teamplayer
5. Resultaatgericht

In het laatste woord zit tegelijkertijd ook zijn verbeterpunt, geeft Jeroen aan. Hij merkt namelijk dat hij erg graag naar het resultaat toe werkt en hierdoor weleens stappen overslaat. Denk hierbij aan het stap voor stap werken volgens een vooraf gemaakte planning zodat het niet chaotisch wordt. Hij is hiermee aan het werk door te prioriteren en stapsgewijs naar het gewenste resultaat toe te werken.

Dit kan Jeroen voor je doen

- Online marketing vraagstuk oplossen
- Social media strategie en content kalender optimaliseren
- Social media beheren en content creëren
- Website optimaliseren (SEA/SEO en design)
- Werken met Google Analytics en Adobe programma's

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Jeroen heeft tijdens zijn meewerk stage een complete social media strategie geschreven en de community management gedaan voor het bedrijf Isko Vital in opdracht van Wannahaves.

Jeroen heeft tijdens zijn Minor ondernemerschap al online activiteiten voor een eigen bedrijf gedaan. Dit hield in; een website bouwen, SEO/SEA en de social media.