HBO Commerciele economie student opzoek naar een afstudeerstage per september!

Guisheena

Guisheena kan jullie marketing afdeling ondersteunen en een relevant vraagstuk oplossen

Dit is Guisheena

Dit is het profiel van Guisheena (23 jaar) uit Hoofddorp. Guisheena is vanuti haar HBO opleiding opzoek naar een online marketing gerelateerde afstudeerstage. Tijdens een periode van 5 maanden zal ze zich ontfermen over een online marketing vraagstuk en daar een onderzoek voor uitschrijven. Naast het onderzoek kan Guisheena ook 2,5 dag per week meewerken. Ze heeft door een eerdere stage en wat projecten op school ervaring met SEO website optimalisatie, content schrijven, linkbilding en meer!

Guisheena is geboren op Curaçao en voor haar HBO opleiding naar Nederland verhuisd om op de HvA te studeren. Momenteel zit ze alweer in het vierde (en laatste) studiejaar, dus de opleiding is haar goed afgegaan! De online marketing colleges en projecten spreken haar veruit het meeste aan, dus vandaar dat ze daarover de meeste ervaring heeft opgedaan en een minor management, creativiteit en innovatie heeft gevolgd. Meer over haar marketing ervaring lees je onderaan het profiel.

Guisheena omschrijft zichzelf als een doorzetter, flexibel en creatief en zo is ze ook op mij overgekomen! Naast haar opleiding zit ze ook niet stil en verdient ze tijdens een bijbaantje geld als host en klantenservicemedewerker van een cruiseschip. Tijdens deze baan moet ze regelmatig Engels praten.

Dit kan Guisheena voor je doen

- Een online markering vraagstuk oplossen
- 2,5 dag per week markering werkzaamheden oppakken
- SEO website optimalisatie, linkbuilding, content schrijven
- Social media beheren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Guisheena heeft in jaar 2 een digital plan en contentplan project geschreven met 4 klasgenoten voor technische unie, bakker de bouwhandel en citroen geschreven. Hier moest ze het probleem in kaart brengen, doelgroep bepalen, website analyseren, content maken en ook advies aan opstellen. Dit was erg leerzaam en ze heeft er veel van opgestoken. Daarnaast heeft ze in studiejaar 4 verrschillende blogs geschreven over haar kennis in het gebied van social media.

Guisheena heeft in jaar 3 stage gelopen bij de Hema voor 20 weken. Daar is ze aan de slag gegaan met CMS (customer management system), content op de website wekelijks aanpassen en up te date houden en nieuwe dingen (zoals producten) toevoegen. Ook was ze bezig met SEO website optimalisatie en link building tussen verschillende weg pagina’s zodat deze beter gevonden konden worden!