Gedreven Commerciële Economie studente Frederique op zoek naar een meewerkstage in de online marketing

Frederique

Dit is Frederique

Graag stel ik jullie voor aan Frederique! Een tweeëntwintig jarige Commerciele Economie student die momenteel in het derde jaar van haar opleiding zit op de Hogeschool van Amsterdam. Frederique woont in Bodengraven en is daarom flexibel op het gebied van reizen, ze zit namelijk binnen één uur in Utrecht, Leiden of Amsterdam. Haar stage begin en februari en duurt tot het einde van het schooljaar. Tijdens deze periode kan Frederique vier dagen meewerken en besteed ze één dag aan haar onderzoek. Dit onderzoek moet dan ook een probleem binnen de organisatie oplossen, denk bijvoorbeeld aan een marketing of communicatieplan.

Nadat Frederique haar mbo-diploma voor Facilitair Leidinggevende heeft behaald wist ze direct dat ze nog niet klaar was met studeren. Ze is erg creatief en wilde daar dan ook iets mee gaan doen, het liefst in combinatie met marketing. Uiteindelijk was de keuze voor Commerciële Economie dan ook snel gemaakt. De vakken die ze tijdens haar studie het leukste vindt zijn ook gericht op marketing, vooral de projecten vindt Frederique erg leuk! Een project waarbij ze een campagne moest verzinnen en uitvoeren vond ze erg leerzaam. Tijdens deze vakken heeft ze gewerkt met Google Analytics, social media, Canva, Adobe Photoshop en een klein gedeelte videobewerking. Momenteel geeft ze zichzelf een 6,5 uit 10 voor haar Photoshop skills, maar dit wil ze zeker ontwikkelen tijdens haar stage! Momenteel volgt Frederique de minor Concept en Creatie. De naam zegt het al, maar hierbij met ze voor meerdere opdrachtgevers campagnes creëren. Je leest dus goed dat Frederique met haar ervaring een echte toevoeging is voor jouw marketingafdeling.

In het dagelijks leven vindt Frederique het leuk om haar paard te verzorgen, dit doet ze al jaren. Ook heeft ze de afgelopen jaren meerdere bijbanen gehad, deze waren vooral gericht op verkoop of klantcontact. Dit komt omdat ze het leuk vindt om met andere mensen te werken. Echter, voor haar stage wilt ze meters maken in de marketing. Tijdens een eerdere stage heeft Frederique voor een half jaar op Malta gewerkt, naast dat dit een mooie ervaring was heeft ze ook goed Engels geleerd. Met haar meewerkstage wilt ze dan ook vooral weten hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat op een marketingafdeling. Personen in de omgeving van Frederique omschrijven haar als:
o Sociaal
o Behulpzaam
o Teamplayer
o Verantwoordelijk
o Initiatiefrijk

Dit kan Frederique voor je doen

✔ Haar creativiteit inzetten op een marketingafdeling
✔ Marketing gerelateerd onderzoek
✔ Content creëren
✔ 4 dagen meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Frederique heeft bij verschillende bedrijven stage gelopen tijdens haar mbo opleiding. Tijdens haar stage krijgt zij vaak te horen dat zij initiatief toont en haar verantwoordelijkheid neemt. Zij was o.a. verantwoordelijk voor de voorraad. Het kan zijn dat het bedrijf iets niet kan leveren of dat ze een fout maken. Frederique gaat hier gelijk achteraan en zorgt dat het opgelost wordt.

Frederique doet de opleiding Commerciële economie. Tijdens blok 3 heeft zij met haar projectteam een SEO en websiteanalyse uitgewerkt voor het bedrijf Casapets. Frederique en haar projectteam zijn in de finale terecht gekomen en hebben ook gewonnen. Dit betekend dat de opdrachtgever (Casapets) het advies van Frederique en haar groep het beste vond. Haar docent beschrijft haar als 'een zeer gedreven en leergierige studente.'