Gedreven commerciële economie student met internationale ambities zoek naar een bijbaan in de sales per direct beschikbaar

Jesse

Jesse helpen bij de sales acquisitie en internationale marktonderzoek onder klanten.

Dit is Jesse

Maak kennis met Jesse. Hij is een student aan de opleiding commerciële economie in zijn tweede leerjaar. Momenteel heeft hij door alle coronaprikkels gekozen voor een tijdelijk tussenjaar om zijn Duitse taal te verbeteren. De talen Frans en Spaans liggen hem wat minder. Hij is op zoek naar een bijbaan met veel leerkansen om zichzelf door te ontwikkelen. Hierbij heeft hij wisselende beschikbaarheid per semester van school en gaat hij stage lopen in New York. Wel heeft hij de ambitie om langer te blijven werken binnen een organisatie.

Jesse heeft veel ervaringen opgedaan bij verschillende organisaties. Hierbij is bij zijn voorgaande werkervaring geleerd om te werken met koude acquisitie aan de hand van deur tot deur promotie. Ook heeft hij in de sales gewerkt aan telefonische acquisitie. Ten slotte heeft Jesse gewerkt in de horeca en de bouw, maar dit gaf hem nooit de energie die hij ervan verwachten. In zijn toekomstige bijbaan krijgt Jesse veel energie van leerprocessen en ambieert internationale sales.

Jesse is een meelevende jongen die vrijwilligerswerk heeft gedaan in het buitenland door de Engelse taal te leren aan de lokale schoolkinderen. Het geven van de Engelse lessen heeft hem een sterkere beheersing van de taalgegeven. Binnen de sales heeft hij de eigenschappen klantvriendelijk, resultaatgericht, discipline en proactief werken ontwikkeld. Proactief met klanten in gesprek geeft extra energie in zijn werkzaamheden.

Jesse heeft als hobby om mee te spelen in musicals en heeft hierdoor geen enkele plakkenkoorts als het gaat om presenteren. Wel heeft hij te maken met ADD en kan hij dromerige overkomen, maar hij werkt er hard aan om dit te controleren. Hierdoor kan hij tips en tricks gebruiken om zijn organisatie scherp te houden en evaluaties direct op te pakken. Ten slotte houdt Jesse de kas van zijn studievereniging bij.

Jesse is 22 jaar, maar zal volgende week 23 kaarsje mogen uitblazen. Ervaring op doen is zijn grootste drijfveer voor een studie gerelateerde bijbaan. Een stukje internationale connecties beheersen ziet hij als een enorme uitdaging. De combinatie gaat Jesse doen werken als een speer.

Kan Jesse aan de slag binnen jullie organisatie?

Dit kan Jesse voor je doen

- Marktonderzoek doen
- Acquisitie in het Engels en bereid dit in het Duits te gaan doen.
- Resultaatgerichte sales maken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Jesse heeft voor een project voor Stichd een Engelse presentatie gegeven en ook een vernieuwde export strategie uitgewerkt die ook duurzaam was.

Jesse heeft voor een project voor CSrugs een engelse compositie gemaakt en verkocht (fictief)

Jesse heeft in een project voor Heras hekwerken een Franchisestrategie uitgedacht.

Jesse heeft een jaar lang bestuur van zijn dispuut gedaan, wekelijks vergaderd met bestuur, om de twee weken met het dispuut. Vergadering opzetten, Memo maken, leden aanspreken, vergadering leiden.

Jesse heeft voor de PR-commissie van zijn studentenvereniging veel bedrijven benaderd en is daar ook mee in gesprek op het moment. Hierbij kun je denken aan de GGD en JOVD

Jesse heeft onderzoek gedaan naar het fietsklimaat in Dublin en is daarvoor ook naar Dublin geweest. In Dublin vooral veel gekeken naar fietspaden en enkele bewoners gesproken + diepte interview met een nederlander die daar woonde.